Libnet.ro
UNICEF

11:45

Donald Trump declaratie incredibila despre summitul cu Kim Jong-un

Antena3 Antena3,
Donald Trump declaratie incredibila despre summitul cu Kim Jong-un

Presedintele american Donald Trump a afirmat sambata ca summitul pe care il va avea marti in Singapore cu liderul nord-coreean Kim Jong Un reprezinta o ocazie unica de a ajunge la acord in domeniul nuclear. continuă pe Antena3

Donald Trump critica zvonurile despre Melania, acuzata ca apare prea rar in public

Donald Trump a criticat zvonurile lansate de presa despre Melania, care este acuzata ca apare prea RAR in public. Fake News Media a fost atat de nedreapta, si de imorala, fata de sotia mea, a scris.

UPDATE Kim Jong Un si Donald Trump au ajuns la Singapore pentru summitul istoric de marti

Presedintele american Donald Trump si liderul de la Phenian, Kim Jong Un, au ajuns duminica la Singapore in vederea istoricului summit de marti, la care se va discuta despre denuclearizarea Coreei de Nord, transmite agentia dpa, citata de Agerpres.

Kim Jong-un a sosit in Singapore pentru summitul istoric cu Donald Trump

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a sosit, duminica, in Singapore, inaintea unui summit istoric cu presedintele Statelor Unite Donald Trump, a informat presa locala, transmite agentia dpa. Kim a sosit pe.

UPDATE Kim Jong Un a ajuns la Singapore pentru summitul istoric cu Donald Trump

Liderul de la Phenian, Kim Jong Un, a sosit duminica la Singapore in vederea istoricului summit de marti cu presedintele SUA, Donald Trump. Acesta este asteptat sa ajunga si el la Singapore in cursul zilei de duminica. Tema reuniunii vizeaza denuclearizarea Coreei de Nord, transmite agentia dpa, citata de Agerpres.

Summitul SUA-Coreea de Nord: Discutiile dintre Donald Trump si Kim Jong-un ar putea dura doua zile

Discutiile dintre presedintele american, Donald Trump, si omologul sau nord-coreean, Kim Jong-un, ar putea dura doua zile, daca lucrurile merg bine, au declarat pentruCNNdoua surse apropiate situatiei.

DONALD TRUMP s-a dezlantuit impotriva lui EMMANUEL MACRON! Incident TENSIONAT la summitul G7

Presedintele american, Donald Trump, va parasi summitul G7 din Quebec, cea mai mare provincie din Canada, inainte de incheierea reuniunii grupului tarilor puternic industrializate, a informat vineri Casa.

Dennis Rodman, fosta vedeta a baschetului american, si-a anuntat participarea la intalnirea dintre Donald Trump si Kim Jong Un, din Singapore

Fostul baschetbalist american Denis Rodman a anuntat, printr-un mesaj pe Twitter, ca va merge la Singapore pentru intalnirea dintre Donald Trump si Kim Jong Un.

Kim Jong-un ar putea fi premiat daca normalizeaza relatia cu Statele Unite: Anuntul facut de Donald Trump

Liderul nord-coreean Kim Jong-un ar putea primi invitatia istorica de a fi primit la Casa Alba. Anuntul a fost facut chiar de Donald Trump care a conditionat aceasta onoarea de felul in care va decurge.

Donald Trump s-a razgndit si a anuntat ca nu mai sustine declaratia comuna a liderilor G7

Presedintele american Donald Trump s-a razgandit in acest weekend contra aliatilor din Europa si Canada, pe care i-a amenintat cu taxe vamale mari, dupa summitul G7 care s-a incheiat cu un esec, scrie AFP, citata de news. ro.

Donald Trump s-a certat cu Emmanuel Macron, dupa ce SUA au impus taxe vamale suplimentare aliatilor sai

Presedintele american, Donald Trump, va parasi summitul G7 din Quebec, cea mai mare provincie din Canada, inainte de incheierea reuniunii grupului tarilor puternic industrializate, a informat vineri Casa Alba, tr.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )