Libnet.ro
UNICEF

08:45

Donald Trump, declaratie socanta despre actele teroriste din Franta: Este vina lor. Pentru ca au autorizat unor persoane sa vina pe teritoriul lor

B1 B1,
Donald Trump, declaratie socanta despre actele teroriste din Franta: Este vina lor. Pentru ca au autorizat unor persoane sa vina pe teritoriul lor

Candidatul republican la Casa Alba, Donald Trump, considera ca francezii, care au o tara complet distrusa de terorism, vor fi supusi unor controale mai riguroase pentru a putea intra in SUA. continuă pe B1

Donald Trump anunta masuri dure pentru cetatenii din Germania si Franta, tari compromise de terorism

Donald Trump, candidatul republica pentru presedintia SUA, sugereaza ca ar putea introduce verificari suplimentare pentru cetatenii din Germania si Franta care vin in Statele Unite, din cauza ca cele.

Copiii lui Donald Trump. Totul despre mostenitorii celui de care multi se tem ca va fi urmatorul presedinte al Americii

Donald Trump, candidatul republicanilor la Presedintila Statelor Unite ale Americii, are o familie numeroasa. Mai exact, 5 copii, patru dintre ei fiind implicati, prin discursuri, chiar si in campania electorala a tatalui sau. Copiii lui Donald Trump.

Donald Trump, avans in fata lui Hillary Clinton in sondaje

Miliardarul american Donald Trump a depasit-o pe fostul secretar de stat Hillary Clinton cu 3% in sondajele comandate de postul de televiziune CNN, potrivit stiripesurse. ro. Trump este creditat cu 48% din.

Fratele vitreg al lui Obama a anuntat ca voteaza cu Donald Trump

Fratele vitreg al presedintelui american in exercitiu, Barack Obama, care a fost cavaler de onoare la nunta acestuia, a declarat ca el va vota pentru candidatul republican Donald Trump la alegerile.

Alegeri SUA 2016. Fratele vitreg al lui Barack Obama spune ca va vota pentru Donald Trump

Fratele vitreg al presedintelui american in exercitiu, Barack Obama, care a fost cavaler de onoare la nunta acestuia, a declarat ca el va vota pentru candidatul republican Donald Trump la alegerile prezidentiale din 8 noiembrie.

VIDEO. Mostenitorii lui Harrison i-au cerut lui Donald Trump sa nu mai foloseasca melodiile Beatles

Mostenitorii lui George Harrison i-au cerut in mod ferm lui Donald Trump, candidatul republican la presedintia SUA, sa nu mai foloseasca melodiile formatiei Beatles, alaturandu-se astfel astfel unei lungi liste de artisti care s-au opus utilizarii melodiilor lor de catre candidatul populist la Casa Alba, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

OBAMA sustine ca Donald Trump nu are pregatire in domeniul politicii externe

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a criticat, duminica, lipsa de pregatire de care da dovada Donald Trump in materie de politica externa.

Viktor Orban se declara de acord cu unele idei ale lui Donald Trump privind stoparea terorismului

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat sambata, la Universitatea de Vara de la Baile Tusnad, ca el impartaseste cateva dintre ideile lui Donald Trump, candidatul republican la presedintia Statelor Unite ale Americii.

Familia lui Luciano Pavarotti, furioasa ca Donald Trump a folosit o inregistrare a tenorului

Familia lui Luciano Pavarotti protesteaza fata de folosirea unei arii de Giacomo Puccini interpretata de celebrul tenor in campania lui Donald Trump, motivand ca valorile acesteia sunt incompatibile cu ale candidatului republican, informeaza Le Figaro, citat de News. ro.

WSJ: Alegeri prezidentiale SUA. Cum vad Hillary Clinton si Donald Trump politicile economice si sociale

Candidatul democrat la alegerile prezidentiale din Statele Unite, Hillary Clinton, si candidatul republican Donald Trump au perspective opuse in ceea ce priveste politicile comerciale, fiscale, in domeniul educatiei si al gestionarii imigratiei.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )