Libnet.ro
UNICEF

01:05

DONALD TRUMP, declaratii socante! Crede ca avioanele F-35 sunt LITERALMENTE invizibile (VIDEO)

B1 B1,
DONALD TRUMP, declaratii socante! Crede ca avioanele F-35 sunt LITERALMENTE invizibile (VIDEO)

Declaratiile presedintelui Donald Trump despre minunea tehnicii militare americane, avioanele de lupta F-35, au devenit virale pe retelele de socializare. in mai multe interventii publice liderul de la Casa Alba. continuă pe B1

Donald Trump respinge propunerea UE privind eliminarea taxelor la importurile auto

Presedintele SUA, Donald Trump, a respins joi propunerea Uniunii Europene de eliminare totala, pe baza de reciprocitate, a taxelor vamale pentru importurile de autovehicule, adaugand ca practicile comerciale ale UE sunt similare cu cele ale Chinei, informeaza agentia Bloomberg, citata de Mediafax. Nu este suficient de buna, a declarat Trump despre oferta Bruxellesului.

SOC la Casa Alba! Detalii INCENDIARE despre DIVORTUL IMINENT dintre Melania si Donald Trump

Despartirea dintre presedintele american Donald Trump si sotia sa, Melania, pare iminenta. Hollywood Life scrie ca Melania Trump e devastata doar la gandul ca sotul ei ar putea fi reales in.

Stevie Wonder, discurs emotionant la funeraliile Arethei Franklin. Cantaretul a facut trimitere la rasism si Donald Trump VIDEO

Stevie Wonder 68 de ani) a tinut un discurs emotionant la sfarsitul funeraliilor regretatei artiste Aretha Franklin, care au avut loc vineri, in Detroit. Cantaretul a facut trimitere si la presedintele american Donald Trump, acuzat in repetate randuri de rasism.

SUA: 60% dintre americani dezaproba actiunile presedintelui Donald Trump

Un sondaj publicat vineri arata ca 60% dintre americani dezaproba actiunile presedintelui Donald Trump si ca aproape jumatate dintre ei sustin ideea destituirii acestuia, relateaza AFP.

O noua amenintare din partea lui Donald Trump. Pusa in practica ar avea efecte devastatoare

Presedintele Donald Trump a avertizat joi ca Statele Unite s-ar putea retrage din Organizatia Mondiala a Comertului OMC). Daca nu se imbunatateste, m-as retrage din OMC, a declarat el intr-un interviu.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,256 seconds )