Libnet.ro
UNICEF

15:30

O noua amenintare din partea lui Donald Trump. Pusa in practica ar avea efecte devastatoare

Antena3 Antena3,
O noua amenintare din partea lui Donald Trump. Pusa in practica ar avea efecte devastatoare

Presedintele Donald Trump a avertizat joi ca Statele Unite s-ar putea retrage din Organizatia Mondiala a Comertului OMC). Daca nu se imbunatateste, m-as retrage din OMC, a declarat el intr-un interviu. continuă pe Antena3

Donald Trump respinge propunerea UE privind eliminarea taxelor la importurile auto

Presedintele SUA, Donald Trump, a respins joi propunerea Uniunii Europene de eliminare totala, pe baza de reciprocitate, a taxelor vamale pentru importurile de autovehicule, adaugand ca practicile comerciale ale UE sunt similare cu cele ale Chinei, informeaza agentia Bloomberg, citata de Mediafax. Nu este suficient de buna, a declarat Trump despre oferta Bruxellesului.

HAOS la Casa Alba! A anuntat DEMISIA! DONALD TRUMP a luat DECIZIA care a surprins intreaga lume

Donald Trump a reactionat dur prin intermediul unui mesaj pe Twitter dupa controversele din jurul demisiei anuntate miercuri a avocatului Casei Albe Don McGahn. Un articol din New York Times NYT) a relatat faptul.

SCANDAL monstru la Casa Alba! Starleta Stormy Daniels sugereaza ca Donald Trump e dezastru in pat: Ce detalii sa va dau despre cele doua minute?

SCANDAL monstru la Casa Alba, dupa ce actrita Stephanie Clifford a dezvaluit ca a avut o relatie sexuala cu presedintele Donald Trump in iulie 2006. Clifford a mentionat ca cel mai fidel avocat al lui Trump.

Donald Trump nu va lua parte la funeraliile senatorului republican John McCain

Presedintele SUA, Donald Trump, nu va lua parte la funeraliile senatorului John McCain, insa confruntat cu critici in legatura cu reactia sa la decesul liderului republican, Trump a ordonat luni ca drapelul sa fie din nou arborat in berna la Casa Alba, in onoarea lui McCain, informeaza BBC News.

Donald Trump anunta plecarea avocatului Casei Albe

Presedintele american Donald Trump a anuntat miercuri plecarea din functie in curand a avocatului Casei Albe Don McGahn, in momentul in care ancheta procurorului special Robert Mueller devine din ce in ce mai.

Donald Trump anunta plecarea avocatului Casei Albe Don McGahn

Donald Trump a anuntat miercuri viitoarea plecare a avocatului Casei Albe Don McGahn, in momentul in care ancheta procurorului special Robert Mueller pare sa devina din ce in ce mai amenintatoare pentru presedintele Statelor Unite si apropiatii sai, scrie AFP.

Donald Trump acuza Google ca ascunde stirile corecte despre el

Presedintele american, Donald Trump, a spus marti ca motorul de cautare Google ascunde stirile corecte despre el, promovand in schimb stirile false, relateaza Reuters.

UPDATE Donald Trump acuza Google ca ascunde stirile corecte despre el /Google spune ca nu favorizeaza rezultatele

Presedintele american, Donald Trump, a spus marti ca motorul de cautare Google ascunde stirile corecte despre el, promovand in schimb stirile false, relateaza Reuters. Compania Google a raspuns, marti, acuzatiilor presedintelui american, subliniind ca aceasta nu favorizeaza rezultatele cautarilor in scopuri politice, ca nu este partinitoare si lucreaza an de an la imbunatatirea algoritmilor de cautare.

Profesor din SUA: Presedintia lui Trump ar trebui ANULATA daca se dovedeste ca acesta a conspirat cu Putin pentru a castiga alegerile

Robert Reich, renumit profesor de politici publice la Universitatea Berkeley din California, sustine pentru newsweek. com ca, daca ancheta desfasurata de procurorul special Robert Mueller va dovedi ca Donald Trump.

O noua scrisoare devastatoare din partea unui fost diplomat in Serviciul de Externe SUA

O noua scrisoare exploziva din SUA a fost trimisa in Romania. Este vorba despre scrisoarea doamnei Kiki Skagen Munshi, care a fost diplomat timp de 22 de ani in Serviciul de Externe SUA. Va scriu in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )