Libnet.ro
UNICEF

05:15

Donald Trump despre autorul atacului din Las Vegas: Un individ foarte bolnav, un dement

România Liberă România Liberă,
Donald Trump despre autorul atacului din Las Vegas: Un individ foarte bolnav, un dement

Autorul atacului din Las Vegas era un individ foarte bolnav, un dement, a declarat presedintele Donald Trump. continuă pe România Liberă

Reactia lui Donald Trump, despre autorul atacului din Las Vegas: Un individ foarte bolnav, un dement

Presedintele SUA, Donald Trump a declarat intr-o conferinta de presa, ca autorul atacului din Las Vegas era un individ foarte, foarte bolnav,potrivit mediafax. De asemenea, presedintele.

Donald Trump despre atacul armat din Las Vegas: Reprezinta raul absolut

Atacul armat din Las Vegas, soldat cu 58 de morti si 515 raniti, cel mai sangeros atac de acest fel din istoria moderna a Statelor Unite, reprezinta raul absolut, a afirmat luni presedintele american Donald Trump, el subliniind ca aceasta drama readuce in atentie problema vanzarii de arme de foc in SUA, relateaza AFP.

Acesta este autorul atacului din Las Vegas. Bilantul a crescut la aproape 600 de victime

Cel putin 58 de persoane au murit si alte 515 au fost ranite, in urma atacului din Las Vegas, au anuntat surse oficiale din cadrul politiei. Stephen Paddock, barbatul care a deschis focul asupra multimii.

Primul mesaj al lui Donald Trump, dupa atacul armat din Las Vegas

Presedintele Statelor Unite ale Americii a avut prima reactie in urma atacului armat din Las Vegas, in timpul unui concert de muzica conuntry. Donald Trump transmite condoleante victimelor atentatului.

Autorul atacului din Las Vegas, in urma caruia peste 50 de oameni au murit, iar peste 400 au fost raniti, era un barbat alb de 64 de ani

Stephen Paddock, autorul atacului armat de la hotelul-cazinou Mandalay Bay, in care au murit peste 50 de persoane, iar peste 400 au fost ranite, are 64 de ani si este din orasul Mesquite, Nevada, relateazaCNN. Potrivit Poliltiei, in camera sa de hotel au fost gasite cel putin opt pistoale si pusti.

Gest uluitor al unui barbat, in timpul atacului din Las Vegas - VIDEO

Gestul unui barbat, in timpul atacului din Las Vegas, face furori pe internet. Daca cei mai multi dintre spectatorii festivalului asupra carora s-a deschis focul s-au lasat la pamant sau au fugit, un.

Radu Tudor, despre atacul armat din Las Vegas: Este un cosmar

Radu Tudor a vorbit despre atacul armat din Las Vegas si spune ca actul va putea fi analizat dupa ce vor exista toate datele necesare despre acesta. Jurnalistul mai mentioneaza si faptul ca Las Vegas este.

Donald Trump, primul mesaj despre atacul armat din Las Vegas

Donald Trump este profund marcat de consecintele atacului terorist din Las Vegas, astfel a transmis pe twitter un mesaj de condoleante pentru victimele si familiile atacului armat, potrivit.

Cantaretul Jason Aldean, care tinea un concert in timpul atacului din Las Vegas, a publicat un mesaj de condoleante

Jason Aldean, cantaretul country care sustinea un concert in cadrul unui festival din Las Vegas si se afla pe scena in momentul atacului armat comis in metropola americana, duminica seara, a publicat pe reteaua Instagram un mesaj prin care a transmis condoleante familiilor victimelor.

VIDEO Miliardarul Dan Bilzerian, supranumit regele Instagramului, a fost prins in mijlocul atacului din Las Vegas

Miliardarul Dan Bilzerian, supranumit regele Instagramului, se afla in mijlocul oamenilor care asistau la concertul din Las Vegas, in momentul in care un barbat a deschis focul asupra multimii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )