Libnet.ro
UNICEF

08:30

Reactia lui Donald Trump, despre autorul atacului din Las Vegas: Un individ foarte bolnav, un dement

Antena3 Antena3,
Reactia lui Donald Trump, despre autorul atacului din Las Vegas: Un individ foarte bolnav, un dement

Presedintele SUA, Donald Trump a declarat intr-o conferinta de presa, ca autorul atacului din Las Vegas era un individ foarte, foarte bolnav,potrivit mediafax. De asemenea, presedintele. continuă pe Antena3

Donald Trump despre autorul atacului din Las Vegas: Un individ foarte bolnav, un dement

Autorul atacului din Las Vegas era un individ foarte bolnav, un dement, a declarat presedintele Donald Trump.

Donald Trump despre atacul armat din Las Vegas: Reprezinta raul absolut

Atacul armat din Las Vegas, soldat cu 58 de morti si 515 raniti, cel mai sangeros atac de acest fel din istoria moderna a Statelor Unite, reprezinta raul absolut, a afirmat luni presedintele american Donald Trump, el subliniind ca aceasta drama readuce in atentie problema vanzarii de arme de foc in SUA, relateaza AFP.

Primul mesaj al lui Donald Trump, dupa atacul armat din Las Vegas

Presedintele Statelor Unite ale Americii a avut prima reactie in urma atacului armat din Las Vegas, in timpul unui concert de muzica conuntry. Donald Trump transmite condoleante victimelor atentatului.

Autorul atacului din Las Vegas, in urma caruia peste 50 de oameni au murit, iar peste 400 au fost raniti, era un barbat alb de 64 de ani

Stephen Paddock, autorul atacului armat de la hotelul-cazinou Mandalay Bay, in care au murit peste 50 de persoane, iar peste 400 au fost ranite, are 64 de ani si este din orasul Mesquite, Nevada, relateazaCNN. Potrivit Poliltiei, in camera sa de hotel au fost gasite cel putin opt pistoale si pusti.

Acesta este autorul atacului din Las Vegas. Bilantul a crescut la aproape 600 de victime

Cel putin 58 de persoane au murit si alte 515 au fost ranite, in urma atacului din Las Vegas, au anuntat surse oficiale din cadrul politiei. Stephen Paddock, barbatul care a deschis focul asupra multimii.

Donald Trump despre tragedia din Las Vegas: Masacrul a fost un act ce reprezinta raul absolut!

Presedintele american Donald Trump a denuntat luni un act ce reprezinta raul absolut, dupa masacrul din Las Vegas soldat cu cel putin 50 de morti si peste 400 de raniti, fara a mentiona.

Donald Trump, despre discutiile cu Coreea de Nord: I-am spus lui Rex Tillerson ca isi pierde timpul

Liderul SUA, Donald Trump este de parere ca secretarul de stat american, Rex Tillerson, isi pierde timpul incercand sa discute cu liderul Coreei de Nord, Kim Jong Un. I-am spus lui.

Vladimir Putin i-a transmis condoleante lui Donald Trump: Atacul armat din Las Vegas este socant prin cruzimea sa

Presedintele rus Vladimir Putin i-a transmis luni condoleante omologului sau american, Donald Trump, dupa atacul armat din aceasta dimineata in care 58 de oameni au fost ucisi si alti 515 au fost raniti, cel mai sangeros atac de acest fel din istoria moderna a Statelor Unite, relateaza Reuters.

Donald Trump, primul mesaj despre atacul armat din Las Vegas

Donald Trump este profund marcat de consecintele atacului terorist din Las Vegas, astfel a transmis pe twitter un mesaj de condoleante pentru victimele si familiile atacului armat, potrivit.

Autorul atacului cu cutitul din gara din Marsilia avea pasaport tunisian

Barbatul care a injunghiat mortal duminica doua femei in gara Saint-Charles din Marsilia avea pasaport tunisian, a declarat luni procurorul antiterorism al Frantei, Francois Molins, adaugand ca anchetatorii verifica in prezent autenticitatea pasaportului, potrivit Agerpres, care citeaza DPA. Autorul atacului, a carui identitate nu a fost facuta publica, a fost impuscat mortal de fortele de securitate la scurt timp dupa incident.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )