Libnet.ro
UNICEF

16:00

Donald Trump despre stirea ca ar fi vrut sa-l concedieze pe Robert Mueller: fake news!

România Liberă România Liberă,
Donald Trump despre stirea ca ar fi vrut sa-l concedieze pe Robert Mueller: fake news!

Presedintele american Donald Trump a calificat vineri drept fake news stiri false) informatiile d. continuă pe România Liberă

NYT: Donald Trump a vrut sa-l destituie pe procurorul special Robert Mueller, responsabil de ancheta rusa

Presedintele american Donald Trump a ordonat anul trecut sa fie dat afara procurorul special insarcinat cu ancheta rusa, dupa care s-a razgandit, dezvaluie The New York Times NYT), potrivit AFP.

NYT: Donald Trump a ordonat demiterea procurorului special Robert Mueller, inainte de a se razgandi

Presedintele american Donald Trump a ordonat anul trecut demiterea procurorului special care conduce ancheta privind ingerintele rusesti in alegerile americane, inainte de a da inapoi, scrie joi seara New York Times, preluat de AFP.

VIDEO American First nu este America singura, spune Donald Trump la Davos, huiduit dupa ce a atacat presa

Reluandu-si sloganul dintotdeauna, presedintele american Donald Trump a dat asigurari vineri, la Davos, ca American First America mai intai, n. r. ) nu este America singura, intr-un discurs menit sa le ofere asigurari partenerilor comerciali si diplomatici ai Statelor Unite, nauciti de derapajele sale trecute, relateaza News. ro citand AFP.

Donald Trump revine la sentimente mai bune fata de natiunile africane

Presedintele american Donald Trump i-a cerut astazi liderului rwandez Paul Kagame, presedintele Uniunii Africane UA), sa transmita sentimentele sale calduroase sefilor de stat de pe continentul african, care si-au exprimat recent nemultumirea in legatura cu afirmatii jignitoare atribuite presedintelui american.

Donald Trump se declara pregatit sa isi ceara scuze dupa ce a distribuit pe Twitter inregistrari antimusulmane ale extremei drepte Britain First

Presedintele american Donald Trump s-a declarat pregatit sa isi ceara scuze dupa a distribuit pe Twitter inregistrari video antimusulmane ale grupului britanic de extrema dreapta Britain First, potrivit unor extrase publicate vineri dintr-un interviu acordat pentru ITV, scrie AFP.

O masina din coloana lui Donald Trump a lovit un politist, la Davos

Un vehicul din convoiul presedintelui SUA, Donald Trump, a lovit joi dupa-amiaza un agent de politie.

Donald Trump: Vreau ca dolarul sa fie puternic

Presedintele Donald Trump a spus joi ca vrea ca dolarul sa fie puternic, contrazicandu-l astfel pe secretarul Trezoreriei, Steven Mnuchin, care a spus miercuri ca un dolar mai slab este bun pentru SUA, deoarece favorizeaza comertul si oportunitatile, relateaza Reuters.

O masina din convoiul lui Donald Trump a lovit un politist

Un vehicul din convoiul presedintelui SUA, Donald Trump, a lovit joi dupa-amiaza un agent de politie, in statiunea elvetiana Davos, unde se desfasoara Forumul Economic Mondial, afirma surse citate de.

Cum arata una din casele lui Donald Trump. Presedintele SUA a facut o noua achizitie de zeci de milioane de euro

V-ati intrebat vreodata cum arata una din casele lui Donald Trump? Va aratam cea mai recenta achizitie a presedintelui, pentru care a scos din buzunar o suma fabuloasa. 45 de milioane de dolari costa.

Donald Trump ii acuza pe palestinieni de lipsa de respect si ameninta ca va suspenda ajutoare financiare de sute de milioane de dolari

Presedintele Donald Trump a acuzat joi palestinienii ca au aratat lipsa de respect fata de Statele Unite si au anuntat suspendarea unor aujutoare financiare de sute de milioane de dolari daca acestia nu accepta sa participe la negocierile de pace sub egida Washingtonului, scrie AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )