Libnet.ro
UNICEF

16:45

DONALD TRUMP se dezlantuie impotriva companiei Harley-Davidson! Ameninta cu sanctiuni CUMPLITE

B1 B1,
DONALD TRUMP se dezlantuie impotriva companiei Harley-Davidson! Ameninta cu sanctiuni CUMPLITE

Presedintele Donald Trump a criticat dur decizia companiei Harley-Davidson de a transfera o parte a productiei in afara Statelor Unite pentru a evita masurile vamale impuse de Uniunea Europeana, avertizand ca. continuă pe B1

Curtea Suprema a SUA ii da dreptate lui DONALD TRUMP! Interdictiile de calatorie in SUA vor fi mentinute

Curtea Suprema a SUA a confirmat decizia presedintelui Donald Trump de a bloca intrarea pe teritoriu american a unor persoane din mai multe tari majoritar musulmane,respingand astfel contestatia potrivit careia m.

Regizorul David Lynch explica de ce Donald Trump ar putea fi unul dintre cei mai mari presedinti din istoria SUA. Trump: Cariera lui s-a incheiat

Regizorul David Lynch 72 de ani) crede ca Donald Trump ar putea fi amintit ca unul dintre cei mai mari presedinti din istoria Statelor Unite si a explicat pe ce isi bazeaza aceasta afirmatie. Declaratia i-a adus laude din partea liderului republican, obisnuit cu reactiile critice venite dinspre Hollywood.

Donald Trump l-a invitat pe Jean Claude-Juncker la Washington pentru a discuta despre piata de schimb

Presedintele american Donald Trump l-a invitat pe presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, la Casa Alba, conform afirmatiilor a doi oficiali UE, scrie Politico.

Donald Trump l-a invitat pe Jean Claude-Juncker la Washington pentru a discuta despre piata de schimb

Presedintele american Donald Trump l-a invitat pe presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, la Casa Alba, conform afirmatiilor a doi oficiali UE, scrie Politico.

Curtea Suprema a Statelor Unite sustine interdictiile de calatorie stabilite de Donald Trump

Curtea Suprema a Statelor Unite a validat marti decretul privind imigratia adoptat de Donald Trump, care interzice intrarea in SUA a cetatenilor din mai multe tari musulmane, oferind o victorie definitiva.

Trei motive pentru care Boris Johnson l admira tot mai mult pe Donald Trump

Ministrul britanic de Externe, Boris Johnson, care la o receptie privata a afirmat ca il admira tot mai mult pe presedintele american Donald Trump, a explicat motivele pentru care a facut aceste afirmatii, informeaza site-ul cotidianului The Guardian, citat de Mediafax.

Regizorul David Lynch: Donald Trump ar putea fi unul dintre cei mai mari presedinti americani

Donald Trump ar putea fi amintit ca unul dintre cei mai mari presedinti din istoria Statelor Unite, a spus cineastul David Lynch despre locatarul de la Casa Alba, ceea ce i-a adus laude din partea liderului republican, tinut la distanta de cea mai mare parte a Hollywoodului, scrie AFP, citata de news. ro.

Donald Trump, despre parul sau. Este unul din marile mele atuuri

Presedintele american Donald Trump si-a laudat calitatea pieptanaturii sale, ironizandu-i pe cei care afirmau in timpul campaniei sale ca ar purta o peruca, relateaza AFP. Acesta este unul din marile.

Autoritatile din Singapore au facut anuntul: Cat a costat intalnirea dintre Donald Trump si Kim Jong Un

Organizarea intalnirii istorice dintre presedintele american Donald Trump si liderul nord-coreean Kim Jong Un a costat 12 milioane de dolari americani, potrivit autoritatilor din Singapore, informeaza.

Sarah Sanders a fost data afara dintr-un restaurant pentru ca lucreaza pentru Donald Trump

Sarah Sanders, purtatorul de cuvant al Casei Albe, spune ca i-a fost cerut sa plece dintr-un restaurant din statul Virginia pentru ca lucreaza pentru Donald Trump, scrie news. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )