Libnet.ro
UNICEF

22:00

Donald Trump a divortat in secret? Ivana Trump socheaza intr-un interviu, numind-o pe Melania fosta sotie a presedintelui

Adevărul Adevărul,
Donald Trump a divortat in secret? Ivana Trump socheaza intr-un interviu, numind-o pe Melania fosta sotie a presedintelui

Fosta sotie a presedintelui american a scapat o eticheta surprinzatoare la adresa Melaniei Trump, in innterviul exclusiv acordat pentru show-ul TV britanic Loose Women. continuă pe Adevărul

Izbucneste un nou scandal intre SUA si Iran?! Ce eroare face Donald Trump

Noi tensiuni intre Iran si Statele Unite ale Americii. Ce ii cere Teheranul lui Donald Trump si care este avertizarea reala a presedintelui Americii in acest context? Iata declaratiile oficialilor! Noi tensiuni intre Iran si SUA! Cum se prezinta situatia de acum? Conflictul dintre Iran si SUA este departe de a se stinge! Administratia din .

DONALD TRUMP: Ma inteleg mai bine cu liderii duri si rai

Presedintele american Donald Trump recunoaste, intr-o inregistrare facuta publica luni, ca se intelege mai bine cu liderii straini duri si rai, relateaza AFP.

Germania ocupa locul al treilea in topul neincrederii fata de Donald Trump Nemtii au mai mare incredere in Putin si Xi Ping

In multe tari occidentale, reputatia Statelor Unite ale Americii este mai rea decat oricand. Neincrederea fata de presedintele Donald Trump atinge cote uriase. Cetatenii germani tind sa aiba mai multa incredere in Vladimir Putin si Xi Jinping. Pe de alta parte, cancelarul Angela Merkel se bucura de o foarte buna reputatie internationala, scrie Die Welt, citat de Rador. Politico: Xi Jinping este cel mai periculos om din lume .

Operatiunea Warp Speed. Donald Trump, presedintele SUA: Vom avea un vaccin in termen de cateva saptamani

Donald Trump, presedintele SUA, sustine ca un vaccin impotriva COVID-19 ar putea fi aprobat in cateva saptamani. Presedintele SUA, despre Operatiunea Warp Speed si vaccinul.

Donald Trump: Orice atac al Iranului va fi urmat de o riposta de o mie de ori mai puternica

Presedintele american Donald Trump a promis o riposta a Statelor Unite de o mie de ori mai puternica la orice atac al Iranului. Reactia sa vine dupa ce in presa au aparut informatii conform caruia.

SUA: Donald Trump a minimalizat rolul schimbarilor climatice in incendiile din California

Presedintele Donald Trump a minimalizat rolul schimbarilor climatice in declansarea incendiilor din statul California, unde s-a aflat intr-o scurta vizita luni, afirmand ca nu crede ca stiinta stie, transmite dpa, citata de Agerpres. intr-un briefing, guvernatorul statului California, Gavin Newsom, l-a indemnat pe presedinte sa recunoasca faptul ca schimbarile climatice si nu doar gestionarea padurilor constitue un factor cheie in provocarea incendiilor. Oficialul a subliniat necesitatea de a colabora cu aceasta stiinta. Raspunsul presedintelui Trump a fost: Va incepe sa se raceasca, asteapta si vei vedea. Oficialul californian i-a replicat: As vrea ca stiinta sa fie de acord cu tine, la care Trump a raspuns: Nu cred ca stiinta stie, de fapt.

Donald Trump a fost nominalizat pentru a doua oara la Premiul Nobel pentru Pace 2021, dupa acordul intre Serbia si Kosovo. Ar putea deveni al 5-lea presedinte american din istorie care castiga distinctia

Donald Trump, presedintele SUA, a primit o doua nominalizare la Premiul Nobel pentru Pace 2021, dupa ce a contribuit la perfectarea acordului pentru normalizarea relatiilor economice intre Serbia si Kosovo, la doar.

Israelul a semnat Acordurile Avraam cu EAU si Bahrain, la Casa Alba. Donald Trump: Schimbam cursul istoriei Benjamin Netanyahu: Vor urma si alte tari (VIDEO)

Clipe istoricela Casa Alba, intr-o victorie diplomatica incontestabila pentru administratia Trump, un semnal rasunator de pacesi un moment complicat din punct de vedere strategic pentru Iran.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2473 seconds )