Libnet.ro
UNICEF

08:15

Donald Trump este la DIETA. De ce a apelat presedintele SUA la regim alimentar...

B1 B1,
Donald Trump este la DIETA. De ce a apelat presedintele SUA la regim alimentar...

Pentru a pune la punct un regim strict pentru Presedintele SUA, Donald Trump, mai multi specialisti in diete au fost consultati de bucatarii de la Casa Alba. Astfel, friptura de vita a fost scoasa din meniu. continuă pe B1

Negocierile pentru summitul Donald Trump - Kim Jong-un continua. Un important general nord-coreean, in drum spre Statele Unite

Unul dintre cei mai importanti generali nord-coreeni este in drum spre Statele Unite pentru o vizita rara, a afirmat marti presedintele american, Donald Trump, in contextul in care Washingtonul si Phenianul se pregatesc pentru un summit istoric.

Donald Trump: n cele din urma, Mexicul va plati pentru zid

Donald Trump a criticat Mexicul pentru ca nu a ajutat la stoparea fluxului de imigranti in SUA si a repetat promisiunea facuta in campania electorala si anume ca Mexicul va plati pentru construirea unui zid de-a lungul frontierei, informeazaThe Guardian.

Theresa May ii cere lui Donald Trump sa evite Londra in timpul vizitei lui in Marea Britanie

Premierul britanic Theresa May ii va solicita presedintelui SUA, Donald Trump, sa evite protestatarii din centrul Londrei in timpul vizitei pe care liderul american o va efectua in Marea Britanie in luna iulie si.

Kim Kardashian s-a intalnit cu Donald Trump la Casa Alba: ce i-a cerut starleta

Vedeta de televiziune Kim Kardashian West s-a intalnit miercuri, la Casa Alba, cu presedintele Donald Trump si alti oficiali, intre care consilierul Jared Kushner.

Marturisirea socanta facuta de Donald Trump: Fac asta pentru a va injosi pe toti

Presedintele Donald Trump i-a marturisit reporterului de televiziune Lesley Stahl ca ataca presa pentru a deforma si a discredita reporterii, astfel incat publicul sa nu creada povesti.

Donald Trump nu mai poate bloca utilizatorii pe Twitter

Presedintele Donald Trump va mai putea sa blocheze criticii pe Twitter, deoarece acesta actiune ar incalca dreptul lor la libera exprimare din cadrul primului amendament al Constitutiei Statelor Unite, a.

Kim Jong Un, intalnire SURPRIZA chiar inaintea summitului cu Donald Trump

Liderul nord-coreean Kim Jong Un pare sa fi facut o pirueta pe scena relatiilor internationale, inaintea summitului cu Donald Trump preconizat a avea loc pe 12 iunie. El s-a intalnit, joi, la Phenian, cu.

in locul lui Kim Jong-Un, in Biroul Oval de la Casa Alba a venit... Kim Kardashian. Ce i-a cerut starleta lui Donald Trump (FOTO)

Vizita neasteptata la Casa Alba. Starleta Kim Kardashian, care militeaza pentru eliberarea unei bunici condamnate la inchisoare pe viata, a avut o intalnire cu Donald Trump pe tema reformei carcerale din.

Un important general nord-coreean s-a ntlnit cu Mike Pompeo pentru a stabili detaliile summitului dintre Donald Trump si Kim Jong-un

Un important general nord-coreean, colaborator foarte apropiat al lui Kim Jong-un, s-a intalnit miercuri la New York cu secretarul de Stat Mike Pompeo pentru a stabili agenda summitului istoric dintre liderul Kim jong-un si Donald Trump, informeazaBBC.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2628 seconds )