Libnet.ro
UNICEF

23:00

Donald Trump nu este infectat cu noul coronavirus

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump nu este infectat cu noul coronavirus

Casa Alba a anuntat ca testul pentru coronavirus facut de presedintele Donald Trump a iesit negativ, potrivit Mediafax. Presedintele american a intrat in contact cu cel putin o persoana bolnava, transmite Huffington Post. continuă pe Hotnews

Trump a fost testat pentru coronavirus. Casa Alba a dispus verificarea temperaturii jurnalistilor acreditati

Presedintele Donald Trump a fost testat pentru coronavirus, insa a transmis ca temperatura sa este perfect normala, iar administratia a extins interdictia de calatorie si pentru Marea Britanie si Irlanda, ca masura de combatere a pandemiei, relateaza Reuters.

Donald Trump, testat pentru coronavirus. Casa Alba a anuntat rezultatul

Donald Trump a facut testul pentru coronavirus, iar rezultatul a iesit negativ, a anuntat Casa Alba.

CORONAVIRUS |Donald Trump nu este infectat. Rezultatele analizelor presedintelui sunt negative pentru COVID-19

Presedintele Donald Trump nu arecoronavirus, potrivit testelor efectuate,a anuntat sambata seara medicul oficial al Casei Albe. in aceasta seara am primit confirmarea ca testul este negativ. La.

Jair Bolsonaro, primul sef de stat diagnosticat cu coronavirus? Liderul brazilian dezminte informatia. Reuniune de urgenta la Casa Alba

Jair Bolsonaro a dezmintit vineri informatia potrivit careia este infectat cu coronavirusul SARS-CoV-2. Vestea despre contaminarea presedintelui brazilian este prezentata ca fiind sigura de catre publicatia Rio O Dia.

STARE DE URGENTA in SUA. in plina conferinta pe tema CORONAVIRUS, Donald Trump da mana cu invitatii (VIDEO)

Donald Trump a decretat vineri starea de urgenta in Statele Unite din cauza numarului tot mai mare de imbolnaviri cu noul coronavirus. A facut anuntul intr-o conferinta de presa la Casa Alba, subliniind.

Donald Trump propune amanarea cu un an a Jocurilor Olimpice 2020 de la Tokyo

Presedintele american Donald Trump a sugerat la Casa Alba ca Jocurile Olimpice 2020 de la Tokyo 24 .

Casa Alba a cerut autoritatilor federale din domeniul medical ca intalnirile la nivel inalt referitoare la coronavirus sa fie clasificate

Casa Alba a cerut autoritatilor federale din domeniul medical ca intalnirile la nivel inalt referitoare la coronavirus sa fie clasificate, o masura neobisnuita care a restrictionat informatiile si a afectat reactia guvernului american fata de contagiune, au declarat patru oficiali ai administratiei Trump, transmite Reuters.

Ce masuri au luat SUA in lupta cu noul coronavirus

Camera Reprezentantilor din SUA a adoptat cu un vot coplesitor un pachet de ajutor pentru americanii afectati de pandemia de coronavirus. Masura va merge acum la Senat. Presedintele Donald Trump a multumit pentru sprijinul pentru proiectul de lege inainte de vot si i-a indemnat atat pe republicani, cat si pe democrati sa-l sprijine.

Donald Trump e in pericol, dupa ce s-a intalnit cu un brazilian care avea coronavirus

Seful serviciului de presa al lui Jair Bolsonaro, care a stat alaturi de presedintele american Donald Trump weekendul trecut in timpul vizitei presedintelui brazilian in SUA, este purtator al coronavirusului, a anuntat joi presa braziliana.

Barbat internat la Victor Babes, despre cum e sa fii infectat cu coronavirus

Unul dintre pacientii infectati cu noul tip de coronavirus internat la Spitalul Victor Babes din Capitala, Bogdan Aron, a descris pe Facebook conditiile si procedurile la care este supus in unitatea medicala.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )