Libnet.ro
UNICEF

13:30

Donald Trump, testat pentru coronavirus. Casa Alba a anuntat rezultatul

Antena3 Antena3,
Donald Trump, testat pentru coronavirus. Casa Alba a anuntat rezultatul

Donald Trump a facut testul pentru coronavirus, iar rezultatul a iesit negativ, a anuntat Casa Alba. continuă pe Antena3

Trump a fost testat pentru coronavirus. Casa Alba a dispus verificarea temperaturii jurnalistilor acreditati

Presedintele Donald Trump a fost testat pentru coronavirus, insa a transmis ca temperatura sa este perfect normala, iar administratia a extins interdictia de calatorie si pentru Marea Britanie si Irlanda, ca masura de combatere a pandemiei, relateaza Reuters.

Kremlinul refuza sa spuna daca Putin a fost testat pentru coronavirus, dupa ce un parlamentar rus a incalcat regulile de autoizolare

Kremlinul refuza sa spuna daca Putin a fost testat pentru coronavirus, dar a cerut jurnalistilor care sunt acreditati pe langa presedintia Rusiei sa nu mai vina la evenimente daca se simt rau, transmite Reuters. Asta in contextul in care un parlamentar rus a ignorat recent regulile de autoizolare si a participat la o sesiune parlamentara la care Putin a sustinut un discurs.

Premierul Ludovic Orban a fost testat pentru coronavirus. Rezultatul, in cursul zilei de sambata

Premierului Ludovic Orban i-au fost prelevate probe in vedereatestariipentru coronavirus, vineri, in jurul orei 13. 30, dupa ce senatorul liberal Vergil Chitac a fost confirmat pozitiv cu Covid-19. Se.

Donald Trump nu este infectat cu noul coronavirus

Casa Alba a anuntat ca testul pentru coronavirus facut de presedintele Donald Trump a iesit negativ, potrivit Mediafax. Presedintele american a intrat in contact cu cel putin o persoana bolnava, transmite Huffington Post.

Donald Trump propune amanarea cu un an a Jocurilor Olimpice 2020 de la Tokyo

Presedintele american Donald Trump a sugerat la Casa Alba ca Jocurile Olimpice 2020 de la Tokyo 24 .

VIDEO Macron nu face testul pentru coronavirus: Nu am niciun fel de simptome

Presedintele francez Emmanuel Macron a declarat, duminica, la iesirea de la sectia de votare, ca nu s-a testat pentru coronavirus, intrucat ca nu are niciun fel de simptome. Donald Trump a fost nevoit in cele din urma sa isi faca testul, Casa Alba anuntand sambata noaptea ca rezultatele sunt negative. Sotia premierului spaniol Pedro Sanchez si cea a premierului canadian, Justin Trudeau, au fost testate pozitiv.

Ludovic Orban, testat pentru coronavirus

Ludovic Orban a fost testat pentru coronavirus si asteapta rezultatul.

Donald Trump a fost testat negativ privind contaminarea cu COVID-19

Donald Trump nu este purtator al noului coronavirus, a anuntat sambata medicul Casei Albe, dezvaluin.

STARE DE URGENTA in SUA. in plina conferinta pe tema CORONAVIRUS, Donald Trump da mana cu invitatii (VIDEO)

Donald Trump a decretat vineri starea de urgenta in Statele Unite din cauza numarului tot mai mare de imbolnaviri cu noul coronavirus. A facut anuntul intr-o conferinta de presa la Casa Alba, subliniind.

Coronavirus. Trump s-a intalnit cu o a doua persoana care mai tarziu a fost testata pozitiv pentru coronavirus - medicul Casei Albe

Presedintele Donald Trump s-a intalnit cu o a doua persoana weekendul trecut care ulterior a fost testata pozitiv pentru coronavirus, dar presedintele nu a cerut sa fie testat pentru virus sau sa intre in autoizolare, a spus vineri medicul Casei Albe, relateaza Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )