Libnet.ro
UNICEF

21:00

Donald Trump este obsedat de fast-food si traieste cu frica permenenta sa nu fie otravit

Antena3 Antena3,
Donald Trump este obsedat de fast-food si traieste cu frica permenenta sa nu fie otravit

Sunt dezvaluirile controversate pe care un fost consilier al lui Trump le face in noua sa carte. Steve Bannon mai sustine ca presedintele american ar fi violent cu angajatii sai si ca este obsedat de. continuă pe Antena3

Donald Trump, ironie muscatoare pentru Kim-Jong Un: Butonul meu nuclear este mai mare si mai puternic

Donald Trump, presedintele SUA l-a ironizat dur pe liderul Coreei de Nord, afirmand ca butonul sau nuclear este mai mare si mai puternic decat cel al liderului nord-coreean Kim Jong Un,.

Avocatii lui Donald Trump cer nepublicarea cartii Fire and Fury: Inside the Trump White House a lui Michael Wolff

Avocatii lui Donald Trump cer nepublicarea cartii Fire and Fury: Inside the Trump White House a lui Michael Wolff, a doua zi dupa ce aparitia unor fragmente a dus la controverse referitoare la presedintele american, relateaza News. ro.

Secretele lui Donald Trump. Ce dezvaluiri a facut fiica presedintelui american

O carte publicata de Michael Wolff arata ca Ivanka Trump a declarat prietenilor sai, cu detalii, cum tatal ei, presedintele SUA, Donald Trump, isi aranjeaza parul. Trump a recurs la o interventie.

SCENARIUL la care nu se astepta nimeni: fiica lui Donald Trump vrea sa candideze la presedintie

Ivanka Trump are ambitii mari si se pare ca vizeaza sa ajunga in fotoliul ocupat in prezent de tatal sau. Potrivit unor fragmente din cartea publicata recent de Michael Wolff, fiica lui Donald Trump.

Donald Trump isi da in judecata unul dintre cei influenti colaboratori din campania electorala si de la inceputul mandatului: Nu si-a pierdut doar slujba, ci si mintile

Presedintele american Donald Trump a anuntat ca intentioneaza sa il dea in judecata pe principalul sau strateg din campania electorala si fostul consilier de la Casa Alba, Steven Bannon, pentru.

Donald Trump, scos din minti de afirmatiile facute de fostul sau strateg-sef

Seful Casei Albe, Donald Trump, l-a atacat extrem de dur pe Steve Bannon, cel care l-a ajutat sa castige prezidentialele, dupa declaratiile incendiare facute de controversatul sau fost consilier.

Donald Trump isi dizolva comisia privind frauda electorala din 2016

Donald Trump a dizolvat miercuri o comisie pe care el insusi o solicitase pentru anchetarea presupuselor fraude electorale de la ultimele alegeri prezidentiale americane, releva agentia Belga.

Fostul director de campanie al lui Donald Trump Paul Manafort l-a dat in judecata pe procurorul special Robert Mueller

Fostul director de campanie al lui Donald Trump Paul Manafort l-a dat in judecata pe procurorul special Robert Mueller, pe care il acuza ca si-a depasit mandatul anchetand in legatura cu acuzatii care nu au legatura cu anchetarea unui presupus amestec rus in alegerile prezidentiale americane.

Donald Trump, acuzatii grave la adresa fostului sau consilier

Donald Trump a spus despre fostul sau consilier, Steve Bannon, cel care a avut o reala contributie in victoria sa din 2016, ca 'si-a pierdut mintile'. Steve Bannon nu are nimic de-a.

Donald Trump: Cand a fost concediat, Bannon nu si-a pierdut doar slujba, ci si mintile

Donald Trump si fostul strateg sef al Casei Albe, Steve Bannon, au avut un schimb dur de replici, de la distanta Steve Bannon nu are nimic de-a face cu presedintia mea. Cand a fost concediat, nu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )