Libnet.ro
UNICEF

05:30

Donald Trump va face o vizita in Marea Britanie, dar nu se va intalni cu regina

România Liberă România Liberă,
Donald Trump va face o vizita in Marea Britanie, dar nu se va intalni cu regina

Presedintele SUA, Donald Trump, va efectua o vizita in Marea Britanie la inceputul anului 2018, dar nu va avea nicio intalnire cu regina Elisabeta a II-a, afirma miercuri surse oficiale citate de publicatia Evening Standard. continuă pe România Liberă

Donald Tusk ameninta Marea Britanie ca UE va deveni mai dura in negocierile pe tema Brexit

Uniunea Europeana va trebui sa reanalizeze strategia privind Brexit daca Marea Britanie nu isi va imbunatati semnificativ propunerile adresate Bruxellesului, afirma presedintele Consiliului European, Donald Tusk, citat de site-ul agentiei Reuters.

Eminem il face praf pe Donald Trump si se dezice de fanii care sunt de partea liderului american, intr-un nou clip de freestyle devenit viral VIDEO

Rapper-ul Eminem 44 de ani) a facut o demonstratie de freestyle cu un puternic mesaj politic, in care il ataca pe Donald Trump si le cere fanilor sa aleaga intre el si presedintele american.

Eminem il face praf pe Donald Trump si se dezice de fanii care sunt de partea liderului american, intr-un nou clip de freestyle, devenit viral VIDEO

Rapper-ul Eminem 44 de ani) a facut o demonstratie de freestyle cu un puternic mesaj politic, in care il ataca pe Donald Trump si le cere fanilor sa aleaga intre el si presedintele american.

Contre intre Melania si prima sotie a lui Donald Trump, Ivana. Eu sunt prima-doamna / Un zgomot egocentric

Melania Trump a avut un mesaj dur pentru prima sotie a presedintelui Statelor Unite Donald Trump, Ivana: Termina cu comentariile egocentrice.

Eminem nu s-a mai putut abtine. L-a atacat pe Donald Trump (VIDEO)

Un nou clip anti-Trump a fost lansat de un rapper foarte cunoscut. Este vorba despre Eminem. Acesta a lansat o piesa in care il critica dur pe liderul SUA. Eminem l-a descris pe Donald Trump ca fiind.

Melania nu apreciaza ca prima sotie a lui Donald Trump, Ivana, s-a prezentat intr-o gluma deplasata drept Prima Doamna

Melania Trump, sotia presedintelui american Donald Trump, nu a apreciat declaratiile Ivanei Trump, prima sotie a miliardarului republican, care si-a atribuit intr-un interviu, printr-o gluma deplasata, titlul de Prima Doamna, relateaza News. ro citand AFP.

Prima sotie a lui Donald Trump, declaratii uluitoare la adresa presedintelui american: Fara mine nu ar fi fost...

Prima sotie lui Donald Trump, Ivana, a afirmat, intr-un interviu acordat CBS, ca, daca nu ar fi fost ea, Donald Trump nu ar fi fost ceea ce este astazi, potrivit news. ro. Nu ar fi fost cine este,.

Donald Trump a castigat alegerile datorita Facebook (fostul sau director de campanie pentru tehnologii digitale)

Reteaua sociala Facebook a determinat victoria actualului presedinte al SUA, Donald Trump, la alegerile din 2016, in timp ce Twitter i-a servit pentru a vorbi cu oamenii, a apreciat duminica Brad Parscale, fostul director de campanie pentru tehnologii digitale al lui Trump intr-un interviu pentru CBS, citat de portalul francez 20minutes. fr.

Coreea de Nord ameninta ca va raspunde cu foc la declaratiile lui Donald Trump

Coreea de Nord va raspunde cu foc la decizia presedintelui SUA, Donald Trump, de a aprinde fitilul razboiului prin declaratiile beligerante si nebunesti facute la Adunarea Generala ONU, ameninta Ri Yong-Ho, ministrul nord-coreean de Externe.

Donald Trump, informat de secretarul sau al Apararii si seful Statului Major asupra optiunilor de raspuns impotriva Coreei de Nord

Presedintele american Donald Trump a examinat marti, impreuna cu secretarul sau al Apararii Jim Mattis si seful Statului Major al Statelor Unite Joe Dunford, o serie de optiuni de raspuns in cazul unei agresiuni a Coreei de Nord, informeaza Casa Alba.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )