Libnet.ro
UNICEF

07:00

DONALD TRUMP: Guvernul SUA nu va face afaceri cu Huawei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DONALD TRUMP: Guvernul SUA nu va face afaceri cu Huawei

Presedintele american Donald Trump a declarat vineri ca guvernul Statelor Unite nu va mai face niciun fel de afaceri cu grupul chinez Huawei si ca nu este pregatit sa incheie un acord comercial cu China, transmite CNBC. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul SUA nu va mai face afaceri cu Huawei

Presedintele american, Donald Trump, a declarat vineri, 9 august, ca guvernul Statelor Unite nu va mai face niciun fel de afaceri cu grupul chinez Huawei si ca nu este pregatit sa incheie un acord comercial cu China, transmite CNBC.

Donald Trump critica semnalele contradictorii transmise de Emmanuel Macron Iranului

Presedintele SUA, Donald Trump, l-a criticat, joi seara, pe omologul sau din Franta, Emmanuel Macron, afirmand ca acesta transmite semnale contradictorii Iranului, in contextul crizei referitoare la programul nuclear iranian, potrivit Mediafax.

Donald Trump: Fed este prea mandra sa-si recunoasca greselile

Rezerva Federala a SUA Fed - banca centrala) trebuie sa reduca ratele dobanzilor mai repede si mai mult pentru ca Statele Unite sa fie competitive fata de alte tari, a declarat, ieri, presedintele american Donald Trump, conform Reuters.

Vizita lui Donald Trump in Dayton, Ohio.Democratii cer un regim mai strict al armelor. Presedintele american ii acuza de inselatorie

Aflat in drum El Paso, Texas, presedintele american Donald Trump i-a criticat pe Twitter pe primarul Nan Whaley si pe senatorul Sherrod Brown, politicieni democrati din Ohio, ca au reflectat in mod fals intalnirea cu acestia din timpul vizitei sale la spitalul din Dayton unde sunt tratati supravietuitorii masacrului de duminica.

Donald Trump numeste un nou director interimar al National Intelligence, Joseph Maguire. Directorul adjunct a demisionat

Presedintele american Donald Trump a anuntat joi noaptea ca Joseph Maguire, seful Centrului National pentru Combaterea Terorismului, va fi numit director interimar al National Intelligence, masura urmand sa intre in vigoare pe 15 august. Directorul adjunct al institutiei, Sue Gordon, a demisionat, transmite CNN.

Donald Trump, gest controversat intr-o poza cu un bebelus ai carui parinti au fost omorati in atacurile din El Paso

Fotografia, postata de Melania Trump pe Twitter, il infatiseaza pe presedintele american zambind si avand degetul mare ridicat in semn de aprobare in timp ce sotia sa tine bebelusul in brate. Atitudinea presedintelui a creat controverse pe retelele de socializare, multi considerand gestul ca fiind nepotrivit in contextul evenimentelor tragice in urma carora copilul a ramas orfan, relateaza The Independent.

Donald Trump isi reafirma sprijinul pentru dreptul americanilor de a detine arme, la cateva zile distanta de masacrele din Texas si Ohio

Donald Trump a dat asigurari, vineri, ca este cel mai fervent aparator al dreptului americanilor de a detine o arma, confirmand totodata ca a discutat cu National Rifle Association NRA), potrivit AFP preluata.

Donald Trump reafirma sprijinul pentru dreptul americanilor de a detine arme de foc

Donald Trump a confirmat vineri ca a discutat NRA, puternicul lobby al armelor de foc, si a asigurat ca este cel mai fervent aparator al dreptului americanilor de a detine o arma, scrie AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )