Libnet.ro
UNICEF

06:15

Vizita lui Donald Trump in Dayton, Ohio.Democratii cer un regim mai strict al armelor. Presedintele american ii acuza de inselatorie

Adevărul Adevărul,
Vizita lui Donald Trump in Dayton, Ohio.Democratii cer un regim mai strict al armelor. Presedintele american ii acuza de inselatorie

Aflat in drum El Paso, Texas, presedintele american Donald Trump i-a criticat pe Twitter pe primarul Nan Whaley si pe senatorul Sherrod Brown, politicieni democrati din Ohio, ca au reflectat in mod fals intalnirea cu acestia din timpul vizitei sale la spitalul din Dayton unde sunt tratati supravietuitorii masacrului de duminica. continuă pe Adevărul

MAINE: Donald Trump va efectua o vizita la El Paso

Presedintele american Donald Trump intentioneaza sa efectueze o vizita la El Paso, maine, la patru zile dupa atacul armat care s-a soldat cu 22 de morti, a declarat, ieri, primarul Dee Margo, relateaza Reuters si AFP.

Presedintele Iohannis se va intalni pe 20 august cu presedintele SUA, Donald Trump

Presedintele Klaus Iohannis va efectua, pe 19 si 20 august, o vizita la Washington, la invitatia omologului american, Donald Trump, a precizat marti seara Administratia Prezidentiala, noteaza Agerpres.

Presedintele Iohannis va fi primit de Donald Trump la Casa Alba. Evenimentul va avea loc pe 20 august (FOTO)

UPDATE: Administratia Prezidentiala a confirmat ca presedintele Iohannisva efectua, pe 19 si 20 august, o vizita la Washington, la invitatia omologului american, Donald Trump. Cu prilejul.

DONALD TRUMP: Rezerva Federala este prea mandra sa-si recunoasca greselile

Presedintele american Donald Trump a declarat miercuri ca Rezerva Federala a SUA Fed) trebuie sa reduca ratele dobanzilor mai repede si mai mult pentru ca Statele Unite sa fie competitive fata de alte tari, transmite Reuters.

DONALD TRUMP: Economia SUA este intr-o pozitie foarte solida

Presedintele american Donald Trump a respins ingrijorarile privind un razboi comercial prelungit cu China, declarand ca SUA sunt intr-o pozitie foarte solida, la o zi dupa ce administratia sa a sporit tensiunile etichetand Beijingul drept manipulator valutar, transmite Reuters.

Donald Trump critica semnalele contradictorii transmise de Emmanuel Macron Iranului

Presedintele SUA, Donald Trump, l-a criticat, joi seara, pe omologul sau din Franta, Emmanuel Macron, afirmand ca acesta transmite semnale contradictorii Iranului, in contextul crizei referitoare la programul nuclear iranian, potrivit Mediafax.

Donald Trump: Fed este prea mandra sa-si recunoasca greselile

Rezerva Federala a SUA Fed - banca centrala) trebuie sa reduca ratele dobanzilor mai repede si mai mult pentru ca Statele Unite sa fie competitive fata de alte tari, a declarat, ieri, presedintele american Donald Trump, conform Reuters.

ONU ii transmite lui Donald Trump ca pedeapsa cu moartea este inacceptabila

Biroul inaltului Comisar al ONU pentru Drepturile Omului a declarat ca pedeapsa capitala este inacceptabila pentru orice crima, ca raspuns la afirmatiile facute de presedintele american Donald Trump in urma atacurilor armate din SUA, scrie Mediafax, citand Dpa.

Donald Trump acuza Google ca il defavorizeaza

Donald Trump, care reproseaza in mod regulat gigantilor IT implicarea politica, a acuzat marti Google ca il defavorizeaza, in apropierea alegerilor prezidentiale americane, critici respinse de grup, scrie AFP.

Donald Trump si Kim Jong Un au o intelegere privind rachetele intercontinentale

Donald Trump, presedintele Satelor Unite si liderul nord-coreean Kim Jong Un au o intelegere conform.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )