Libnet.ro
UNICEF

20:15

Donald Trump i-a cerut lui Zelenski sa verifice daca Biden a stopat o ancheta privind compania la care era angajat fiul lui (transcriptul convorbirii telefonice)

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump i-a cerut lui Zelenski sa verifice daca Biden a stopat o ancheta privind compania la care era angajat fiul lui (transcriptul convorbirii telefonice)

Presedintele american Donald Trump i-a cerut intr-adevar omologului sau ucrainean Volodimir Zelenski, intr-o convorbire telefonica din iulie, sa verifice daca fostul vicepresedinte Joe Biden a avut vreun rol in renuntarea la o ancheta care viza o companie in care a lucrat fiul sau, Hunter, potrivit transcriptului acestei convorbiri, publicat miercuri de Casa Alba, scrie Reuters. Vezi aici transcriptul discutiei. continuă pe Hotnews

Donald Trump ar fi ordonat blocarea ajutorului militar destinat Ucrainei cu cateva zile inainte de convorbirea telefonica cu presedintele Zelenski

Presedintele american Donald Trump i-ar fi cerut sefului sau de cabinet Mick Mulvaney sa blocheze ajutorul militar destinat Ucrainei, de ordinul sutelor de milioane de dolari, cu aproximativ o saptamana inainte de convorbirea telefonica cu omologul sau Volodimir Zelenski.

Donald Trump a ordonat blocarea ajutorului militar destinat Ucrainei

Presedintele american, Donald Trump, i-ar fi cerut sefului sau de cabinet, Mick Mulvaney, sa blocheze ajutorul militar destinat Ucrainei, de ordinul sutelor de milioane de dolari, cu aproximativ o saptamana inainte de convorbirea telefonica cu omologul sau Volodimir Zelenski.

DONALD TRUMP: Mike Pompeo a obtinut acordul pentru publicarea transcriptului convorbirii cu presedintele Zelenski

Secretarul de Stat al Statelor Unite, Mike Pompeo, a obtinut acordul Ucrainei pentru publicarea transcriptului convorbirii telefonice din 25 iulie dintre presedintele Donald Trump si omologul sau ucrainean Volodimir Zelenski, potrivit unei postari pe Twitter a lui Trump.

Donald Trump a confirmat ca a blocat ajutorul militar destinat Ucrainei, dand vina pe Europa

Presedintele american Donald Trump a confirmat, marti, ca a blocat ajutorul acordat de Statele Unite Ucrainei, o actiune aflata in centrul unei furtuni politice privitoare la presiunea pe care liderul de la Washington ar fi exercitat-o asupra lui Volodimir Zelenski, de a-l investiga pe rivalul sau democrat, Joe Biden.

Nancy Pelosi a anuntat in mod oficial demararea unei anchete pentru demiterea lui Donald Trump Acesta spune ca este vorba de hartuire prezidentiala

Nancy Pelosi, presedintele Camerei Reprezentantilor, a anuntat in mod oficial demararea unei anchete care ar putea avea drept rezultat initierea procedurii de demitere a presedintelui Donald Trump, anunta Reuters si AFP. Donald Trump a anuntat marti ca a autorizat publicarea conversatiei pe care a avut-o cu presedintele ucrainean Volodimir Zelenski. Donald Trump denunta un act de hartuire prezidentiala.

Donald Trump trebuia sa primeasca un premiu Nobel, in mintea lui: care sunt argumentele socante

Donald Trump este cel mai egocentric om politic la ora actuala, iar daca ai nevoie de un argument suplimentar in acest sens, ai in vedere ca este de parere ca ar fi trebuit sa primeasca un premiu Nobel, fara sa faca nimic. in aceste zile, Donald Trump a fost prezent la New York, in cadrul .

Donald Trump n-are nicio indoiala: el merita Nobelulu pentru Pace

As putea obtine Premiul Nobel pentru Pace pentru multe lucruri, daca ei il atribuie in mod cinstit, dar nu e cazul, a lansat presedintele american Donald Trump in marja Adunarii Generale AG) a ONU la New York, relateaza AFP.

Donald Trump n-are nicio indoiala: el merita Nobelul pentru Pace

As putea obtine Premiul Nobel pentru Pace pentru multe lucruri, daca ei il atribuie in mod cinstit, dar nu e cazul, a lansat presedintele american Donald Trump in marja Adunarii Generale AG) a ONU la New York, relateaza AFP.

ingrijorare in Ucraina, prinsa intre Donald Trump si democrati Ce se stie despre noul scandal de la Washington si afacerile fiului lui Biden la Kiev

In centrul unei noi furtuni politice intre presedintele american Donald Trump si opozitia democrata, Ucraina incearca sa mentina linia corecta, cu teama de a pierde sustinerea aliatului sau esential in fata Rusiei, scrie AFP. Trump autorizeaza publicarea conversatiei telefonice cu presedintele ucrainean .

Klaus Iohannis s-a revazut cu Donald Trump la New York in cadrul receptiei oferite de presedintele american

Presedintele Klaus Iohannis a participat marti la receptia oferita de presedintele SUA, Donald Trump, pentru sefii de delegatii care participa zilele acestea la Adunarea Generala a ONU. Liderul de la Cotroceni a fost insotit de prima doamna, Carmen Iohannis.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )