Libnet.ro
UNICEF

10:45

Donald Trump n-are nicio indoiala: el merita Nobelulu pentru Pace

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Donald Trump n-are nicio indoiala: el merita Nobelulu pentru Pace

As putea obtine Premiul Nobel pentru Pace pentru multe lucruri, daca ei il atribuie in mod cinstit, dar nu e cazul, a lansat presedintele american Donald Trump in marja Adunarii Generale AG) a ONU la New York, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Donald Trump n-are nicio indoiala: el merita Nobelul pentru Pace

As putea obtine Premiul Nobel pentru Pace pentru multe lucruri, daca ei il atribuie in mod cinstit, dar nu e cazul, a lansat presedintele american Donald Trump in marja Adunarii Generale AG) a ONU la New York, relateaza AFP.

Presedintele SUA crede ca ar merita Premiul Nobel pentru o gramada de chestii, dar ca acesta nu este acordat corect. Donald Trump: I-au dat unul lui Obama (VIDEO)

Donald Trump, presedintele SUA, a declarat, luni, ca el crede ca merita un Premiu Nobel pentru Pace pentru multe lucruri pe care le-a facut, dar considera ca acesta nu este acordat corect. Cred ca.

Donald Trump o ironizeaza pe adolescenta Greta Thunberg, care a pledat la ONU pentru CLIMA (VIDEO)

Donald Trump a ironizat-o pe adolescenta Greta Thunberg, activista devenita cunoscuta in intreaga lume dupa mesajul transmis la ONU imopotriva schimbarilor climatice.

VIDEO Donald Trump, mesaj sarcastic pentru tanara activista Greta Thunberg

Presedintele american Donald Trump nu s-a putut abtine sa faca unele comentarii sarcastice la adresa adolescentei Greta Thunberg, cunoscuta activista suedeza impotriva schimbarilor climatice, postand pe twitter un video cu fragmente din discursul extrem de emotional sustinut de aceasta la ONU.

Donald Trump trebuia sa primeasca un premiu Nobel, in mintea lui: care sunt argumentele socante

Donald Trump este cel mai egocentric om politic la ora actuala, iar daca ai nevoie de un argument suplimentar in acest sens, ai in vedere ca este de parere ca ar fi trebuit sa primeasca un premiu Nobel, fara sa faca nimic. in aceste zile, Donald Trump a fost prezent la New York, in cadrul .

VIDEO Gesturi de prietenie intre Donald Trump si Narendra Modi, la un miting din Texas organizat pentru primirea premierului indian

Presedintele american Donald Trump si prim-ministrul indian Narendra Modi au facut schimb de cuvinte calde de prietenie, in timpul unui miting rar din Texas, dedicat liderului indian, scrie BBC News.

Donald Trump va semna un acord pentru suplimentarea trupelor americane din Polonia

Presedintele SUA Donald Trump va semna impreuna cu omologul sau polonez Andrzej Duda un acord care vizeaza consolidarea cooperarii militare si suplimentarea trupelor americane din Polonia. Acordul va fi semnat.

Avocatul lui Donald Trump recunoaste ca a fost in Ucraina in cautarea de materiale compromitatoare despre Joe Biden. Presedintele SUA, amenintat din nou cu destituirea

Rudy Giuliani, avocatul presedintelui Donald Trump, a recunoscut ca a fost in Ucraina pentru a obtine materiale compromitatoare despre Joe Biden, in contextul in care serviciile secrete americane au.

ONU: Donald Trump respinge ideea globalizarii

Donald Trump a criticat la ONU politicienii care sustin globalismul, el apreciind ca structurile nat.

ingrijorare in Ucraina, prinsa intre Donald Trump si democrati Ce se stie despre noul scandal de la Washington si afacerile fiului lui Biden la Kiev

In centrul unei noi furtuni politice intre presedintele american Donald Trump si opozitia democrata, Ucraina incearca sa mentina linia corecta, cu teama de a pierde sustinerea aliatului sau esential in fata Rusiei, scrie AFP. Trump autorizeaza publicarea conversatiei telefonice cu presedintele ucrainean .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.219 seconds )