Libnet.ro
UNICEF

07:15

Donald Trump implineste 74 de ani. Presedintele american sarbatoreste prin marsuri de campanie

Adevărul Adevărul,
Donald Trump implineste 74 de ani. Presedintele american sarbatoreste prin marsuri de campanie

Presedintele american Donald Trump implineste azi 74 de ani, iar sustinatorii sai au fost invitati de echipa sa de campanie MAGA 2020 la marsuri pentru a-i celebra aniversarea. Donald Trump candideaza pentru un al doilea mandat in mijlocul unei crize sanitare si tulburari sociale legate de moartea unui afro-american in custodia politiei, soldate cu violente, incendieri si vandalizari in multe orase americane. continuă pe Adevărul

Donald Trump a implinit 74 de ani. Presedintele SUA transmite ca este in forma buna, dupa o aparitie ce a ridicat semne de intrebare privind starea sa de sanatate

Presedintele american Donald Trump, care implineste duminica varsta de 74 de ani, a respins duminica suspiciunile privind forma sa fizica sau eventuale probleme de sanatate, dupa aparitia unor imagini in care el este vazut coborand de pe o scena cu pasi ezitanti.

Donald Trump a respins suspiciunile privind starea sa de sanatate

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, care a implinit duminica varsta de 74 de ani, a respins suspiciunile privind forma sa fizica sau eventuale probleme de sanatate, dupa aparitia unor imagini in care el este vazut coborand de pe o scena cu pasi ezitanti.

DONALD TRUMP: Recurgerea la imobilizare prin strangulare ar putea fi uneori necesara

Presedintele american Donald Trump a afirmat ca strangularea, o tehnica controversata folosita de unii politisti pentru a-i imobiliza pe unii suspecti, ar trebui sa fie de regula interzisa, dar ca ar putea fi necesara in anumite situatii.

Donald Trump, catre absolventii West Point: Sarcina voastra este sa aparati America, nu sa purtati razboaie interminabile

Presedintele american Donald Trump, care a anuntat recent planuri de retragere a mii de soldati americani din Germania, a declarat sambata, intr-un discurs tinut in fata absolventilor Academiei Militare West Point ca sarcina lor este sa apere interesele vitale ale Americii, si nu sa poarte razboaie interminabile in tari indepartate, relateaza Reuters.

Donald Trump isi va relua campania electorala

Presedintele american Donald Trump a anuntat ca isi va relua campania electorala saptamana viitoare in Tulsa, statul Oklahoma, in primul sau miting dupa ce marile adunari publice au fost interzise in contextul pandemiei de coronavirus.

Mediastandard.ro: Donald Trump a preluat o conspiratie promovata de propaganda rusa

Presedintele Statelor Unite ale Americii a ajuns din nou in atentia publica pentru o postare pe care a facut-o pe Twitter - si care s-a dovedit a fi, ulterior, o conspiratie promovata de propaganda rusa. intr-un tweet postat pe 9 iunie, Donald Trump afirma ca barbatul de 75 de ani care a fost impins de fortele de ordine si s-a lovit la cap in urma caderii ar fi fost un provocator antifa.

Ce avere are Donald Trump si din ce afaceri a facut banii

Donald Trump a devenit primul presedinte miliardar din istoria Statelor Unite ale Americii SUA) in ianurie 2017. Cu o avere estimata de Forbes la 2,1 miliarde de dolari, numele liderului american este legat de multe.

Curtea Penala Internationala respinge sanctiunile economice anuntate impotriva sa de catre Donald Trump

Curtea Penala Internationala respinge decizia presedintelui american Donald Trump de a autoriza impunerea unor sanctiuni economice unor oficiali CPI cu scopul de a descuraja aceasta jurisdictie sa efectueze proceduri impotriva unor militari americani, relateaza AFP.

Cine sunt fostele sotii ale presedintelui SUA, Donald Trump

Relatia dintre presedintele SUA, Donald Trump si Melania este una extrem de mediatizata. inaintea Primei Doamne insa, Donald a mai fost casatorit de doua ori. Ivana Trump si Marla Maples sunt fostele sotii.

Luni, 15 iunie, Adevarul iti prezinta Negocieri in stilul lui Donald Trump Trump si trumpisme set doua titluri

Adevarul aduce cititorilor sai un set de doua titluri prezentand doua fatete ale unui personaj contemporan controversat: Donald Trump Negocieri in stilul lui Donald Trump Trump si trumpisme.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )