Libnet.ro
UNICEF

19:15

Luni, 15 iunie, Adevarul iti prezinta Negocieri in stilul lui Donald Trump Trump si trumpisme set doua titluri

Adevărul Adevărul,
Luni, 15 iunie, Adevarul iti prezinta Negocieri in stilul lui Donald Trump Trump si trumpisme set doua titluri

Adevarul aduce cititorilor sai un set de doua titluri prezentand doua fatete ale unui personaj contemporan controversat: Donald Trump Negocieri in stilul lui Donald Trump Trump si trumpisme. continuă pe Adevărul

Fara lucrari pe Autostrada Soarelui, intre 15 iunie si 15 septembrie, promite ministrul Transporturilor

Pe Autostrada Soarelui nu va exista niciun blocaj cauzat de lucrari de intretinere, in intervalul 15 iunie - 15 septembrie, a anuntat ministrul Transporturilor, Lucian Bode, care considera anormal ca, in sezonul estival, compania de drumuri sa execute lucrari pe autostrada catre mare, scrie Agerpres.

Sistemul informatic al Inspectoratului General pentru Imigrari, nefunctional intre 12 15 iunie

Inspectoratul General pentru Imigrari anunta ca, incepand de vineri, ora 13:00, si pana la data 15 iunie, la nivelul institutiei sunt programate activitati de relocare a echipamentelor Data Center, fapt pentru care nu pot fi efectuate activitati in sistemul informatic.

Reguli la sala de fitness din 15 iunie. Fara acces la dusuri dupa sport

Salile de fitness se vor deschide incepand din 15 iunie, insa amatorii de sport au de respectat cateva reguli clare. Accesul va fi doar pe baza de rezervare, fiecare persoana va avea alocata o suprafata de 7 metri patrati pentru desfasurare, iar dusurile raman inchise.

Patronatele din turism ameninta Guvernul: ii vom da in judecata daca nu se deschid si restaurantele pe 15 iunie

Patronatele din turism au anuntat ca vor da Guvernul in judecata pentru subminarea economiei nationale, daca nu permit deschiderea restaurantelor din hoteluri la data de 15 iunie, a informat FPTR.

Mohammad Murad: Daca nu deschid restaurantele pe 15 iunie, spunem adio turismului

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR) solicita deschiderea restaurantelor pe data de 15 iunie. Patronatele ameninta ca vod da in judecata Guvernul daca cerere lor nu este satisfacuta.

Iohannis anunta prelungirea starii de alerta. Cand se deschid mall-urile si ce activitati economice sunt permise dupa 15 iunie

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti prelungirea starii de alerta si dupa data de 15 iunie, precizand care sunt activitatile economice care vor fi permise si dupa aceasta data.

Comisia Europeana recomanda ridicarea restrictiilor de calatorie din 15 iunie

Bruxellesul a recomandat azi ridicarea tuturor restrictiilor de calatorie in interiorul Uniunii Europene si a Spatiului Schengen din 15 iunie si redeschiderea granitelor externe ale UE pentru Balcanii de Vest din 1 iulie.

Starea de alerta. Restrictiile de care scapa romanii incepand cu data de 15 iunie

Starea de alerta se mentine si dupa 15 iunie, dar cu mai putine restrictii. Datorita faptului ca datele venite de la Grupul de Comunicare Strategica arata ca Romania se afla pe o panta descendenta in.

Pericol, relaxare! Problemele statelor care au ridicat restrictiile si ce masuri ar vrea Iohannis si Orban sa relaxeze din 15 iunie

Seful statului a anuntat marti posibilitatea unor noi masuri de relaxare incepand de luni, precum redeschiderea mallurilor, insa nu si a restaurantelor, dar a cerut mentinerea in continuare a starii de alerta.

Ce se va intampla din 15 iunie? Raed Arafat avertizeaza: Daca spunem ca totul se intoarce la normalitatea de dinaintea virusului, cred ca aici comitem greseala majora

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a vorbit luni seara despre masurile care ar urma sa fie implementate din 15 iunie in Romania, in contextul pandemiei de coronavirus. Raed.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )