Libnet.ro
UNICEF

18:30

Donald Trump indeamna americanii sa profite de soare pentru a combate coronavirusul

România Liberă România Liberă,
Donald Trump indeamna americanii sa profite de soare pentru a combate coronavirusul

Presedintele american Donald Trump i-a invitat pe americani sa profite de soare, sustinandu-si recom. continuă pe România Liberă

VIDEO Donald Trump, acuzat de iresponsabilitate, dupa ce s-a intrebat daca injectarea cu dezinfectant sau proiectarea de lumina in corpul pacientilor ar putea ucide coronavirusul

O injectie cu dezinfectant pentru a ucide coronavirusul? Declaratii facute joi de Donald Trump au consternat comunitatea stiintifica si numerosi specialisti l-au acuzat pe presedintele american ca este iresponsabil prin aceasta sugestie periculoasa, scie AFP.

Donald Trump a anuntat suspendarea pentru 60 de zile a imigratiei in SUA: Trebuie sa acordam prioritate muncitorului american

Presedintele american, Donald Trump, a anuntat marti o pauza de 60 de zile a imigratiei care se va aplica cererilor de rezidenta permanenta green card), dar nu si vizelor temporare de munca, noteaza AFP, potrivit Agerpres.

Experta romanca in stiinta si tehnologie care a ajuns sa-l consilieze pe Donald Trump

Daniela Rus este profesor in cadrul MIT, iar acum a fost aleasa drept consiliera lui Donald Trump in stiinta si tehnologie. Romanca a fost numita drept consilier in cadrulresidents.

Donald Trump a anuntat ca va suspenda temporar imigratia in SUA

Presedintele Donald Trump a anuntat intr-un mesaj publicat pe Twitter ca va suspenda temporar imigratia in Statele Unite.

Donald Trump, bagat in pamant de reactia la coronavirus: sondajele care il distrug

In ultimele saptamani, Statele Unite ale Americii au devenit un exemplu despre cum sa nu reactionezi la o pandemie, iar Donald Trump se afla in fruntea acestui dezastru. SUA se afla la.

Consilierul lui Donald Trump acuza China pentru pandemia de coronavirus: Ar trebui sa plateasca

Peter Navarro, consilier pe probleme comerciale al Casei Albe, acuza China ca nu a dat date din timp despre infectiile cu coronavirus deoarece doreste sa castige cursa comerciala pentru a crea un vaccin.

Consilierul lui Donald Trump acuza China pentru pandemia de coronavirus: Ar trebui sa plateasca

Peter Navarro, consilier pe probleme comerciale al Casei Albe, acuza China ca nu a dat date din timp despre infectiile cu coronavirus, lasandu-le sa se raspandeasca in toata lumea, deoarece doreste sa castige cursa comerciala pentru a crea un vaccin.

Presedintele Donald Trump spera ca noul coronavirus sa fie distrus de temperaturile ridicate, razele soarelui si inalbitor

Cercetatorii americani au efectuat sute de teste, in incercarea de a gasi o solutie care sa-i vina de hac noului coronavirus. Multe dintre metodele de anihilare sunt extrem de periculoase pentru corpul uman, in.

Coronavirus. SUA: O alta saptamana in care s-au inregistrat cereri masive de somaj. Donald Trump spune ca este prea devreme pentru redeschiderea afacerilor

In Statele Unite ale Americii a fost o alta saptamana in care s-au inregistrat cereri masive de somaj. Lucru care a evidentiat si mai mult impactul sumbru al pandemiei de coronavirus. in acest context, mai mu.

Donald Trump anunta suspendarea dreptului de imigrare in Statele Unite

Administratia Trump a anuntat ca finalizeza un ordin executiv prin care imigrarea in Statele Unite va fi momentan suspendata, din cauza pandemiei de coronavirus.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )