Libnet.ro
UNICEF

11:46

VIDEO Donald Trump, acuzat de iresponsabilitate, dupa ce s-a intrebat daca injectarea cu dezinfectant sau proiectarea de lumina in corpul pacientilor ar putea ucide coronavirusul

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Donald Trump, acuzat de iresponsabilitate, dupa ce s-a intrebat daca injectarea cu dezinfectant sau proiectarea de lumina in corpul pacientilor ar putea ucide coronavirusul

O injectie cu dezinfectant pentru a ucide coronavirusul? Declaratii facute joi de Donald Trump au consternat comunitatea stiintifica si numerosi specialisti l-au acuzat pe presedintele american ca este iresponsabil prin aceasta sugestie periculoasa, scie AFP. continuă pe Hotnews

Producatorul dezinfectantilor Lysol si Dettol emite avertismente, dupa comentariile lui Trump

Reckitt Benckiser, compania care produce dezinfectantii Lysol si Dettol, a solicitat clientilor sa nu consume produse de curatare, dupa ce presedintele american Donald Trump a sugerat posibilitatea injectarii de dezinfectanti pentru a proteja oamenii de coronavirus. VIDEO Donald Trump, acuzat de iresponsabilitate, dupa ce s-a intrebat daca injectarea cu dezinfectant sau proiectarea de lumina in corpul pacientilor ar putea ucide coronavirusul.

Experta romanca in stiinta si tehnologie care a ajuns sa-l consilieze pe Donald Trump

Daniela Rus este profesor in cadrul MIT, iar acum a fost aleasa drept consiliera lui Donald Trump in stiinta si tehnologie. Romanca a fost numita drept consilier in cadrulresidents.

Donald Trump indeamna americanii sa profite de soare pentru a combate coronavirusul

Presedintele american Donald Trump i-a invitat pe americani sa profite de soare, sustinandu-si recom.

Donald Trump a anuntat suspendarea pentru 60 de zile a imigratiei in SUA: Trebuie sa acordam prioritate muncitorului american

Presedintele american, Donald Trump, a anuntat marti o pauza de 60 de zile a imigratiei care se va aplica cererilor de rezidenta permanenta green card), dar nu si vizelor temporare de munca, noteaza AFP, potrivit Agerpres.

Donald Trump a anuntat ca va suspenda temporar imigratia in SUA

Presedintele Donald Trump a anuntat intr-un mesaj publicat pe Twitter ca va suspenda temporar imigratia in Statele Unite.

Donald Trump, bagat in pamant de reactia la coronavirus: sondajele care il distrug

In ultimele saptamani, Statele Unite ale Americii au devenit un exemplu despre cum sa nu reactionezi la o pandemie, iar Donald Trump se afla in fruntea acestui dezastru. SUA se afla la.

Trump spune ca a fost sarcastic cand a sugerat injectarea cu dezinfectant ca tratament impotriva Covid-19

Presedintele american Donald Trump a declarat vineri ca a fost sarcastic atunci cand a sugerat posibilitatea de a injecta dezinfectant in corpul uman pentru a combate noul coronavirus. Donald Trump, acuzat de iresponsabilitate, dupa ce s-a intrebat daca injectarea cu dezinfectant sau proiectarea de lumina in corpul pacientilor ar putea ucide coronavirusul .

Trump, criticat de medici dupa ce a sugerat injectarea de dezinfectant ca tratament impotriva Covid-19.Idee iresponsabila si periculoasa

Presedintele american Donald Trump a fost criticat de comunitatea medicala dupa ce a sugerat sa fie cercetat daca boala Covid-19 ar putea fi tratata prin injectarea de dezinfectant in organism, relateaza BBC.

Donald Trump sugereaza injectarea cu dezinfectant a pacientilor de COVID-19

Comunitatea Medicilor din Statele Unite ale Americii este revoltata dupa ce Presedintele, intr-un discurs privind situatia pandemiei de coronavirus, a propus ca bolnavii de COVID-19 sa fie injectati cu dezinfectant.

Donald Trump anunta suspendarea dreptului de imigrare in Statele Unite

Administratia Trump a anuntat ca finalizeza un ordin executiv prin care imigrarea in Statele Unite va fi momentan suspendata, din cauza pandemiei de coronavirus.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )