Libnet.ro
UNICEF

06:30

Donald Trump o ironizeaza pe adolescenta Greta Thunberg, care a pledat la ONU pentru CLIMA (VIDEO)

B1 B1,
Donald Trump o ironizeaza pe adolescenta Greta Thunberg, care a pledat la ONU pentru CLIMA (VIDEO)

Donald Trump a ironizat-o pe adolescenta Greta Thunberg, activista devenita cunoscuta in intreaga lume dupa mesajul transmis la ONU imopotriva schimbarilor climatice. continuă pe B1

Trump o ironizeaza pe Greta Thunberg dupa discursul sustinut la ONU: Pare o tanara foarte fericita

Presedintele american Donald Trump a ironizat-o marti pe adolescenta Greta Thunberg, cunoscuta in lumea intreaga datorita luptei pe care o duce pentru un mediu mai curat, sustinand ca aceasta pare o tanara foarte fericita.

SONDAJ Ce parere iti creeaza Greta Thunberg, tanara militanta pe tema schimbarilor climatice?

Adolescenta Greta Thunberg a starnit valuri de reactii prin discursul pe care l-a adresat liderilor lumii, la ONU, pe tema schimbarilor climatice. Ce parere ai despre tanara militanta?Participa la sondajul HotNews. ro.

VIDEO Donald Trump, mesaj sarcastic pentru tanara activista Greta Thunberg

Presedintele american Donald Trump nu s-a putut abtine sa faca unele comentarii sarcastice la adresa adolescentei Greta Thunberg, cunoscuta activista suedeza impotriva schimbarilor climatice, postand pe twitter un video cu fragmente din discursul extrem de emotional sustinut de aceasta la ONU.

Cine e Greta Thunberg si de ce discursul ei a suparat oamenii

Greta Thunberg este o activista de mediu din Suedia care, la doar 16 ani, a reusit sa porneasca o adevarata miscare la nivel international pe tema schimbarii climatice. Adolescenta a tinut.

Greta Thunberg, mesaj cu ochii in lacrimi pentru liderii lumii: Daca alegeti sa ne dezamagiti, va spun ca nu va vom ierta niciodata

Vedeta absoluta a Summitul-ui ONU de la New York a fost Greta Thunberg. Adolescenta din Suedia le-a reprosat liderilor mondiali ca planeta moare in timp ce ei viseaza la cresteri economice imaginare si nu misca.

Greta Thunberg si alti 15 copii au depus o plangere impotriva a cinci tari pentru criza climatica

Tanara activista suedeza pentru clima, Greta Thunberg, si alti 15 copii au depus luni o plangere la Natiunile Unite, acuzand cinci dintre marile economii ale lumii ca au incalcat drepturile omului prin faptul ca nu au luat masuri adecvate pentru a opri criza climatica, potrivit Mediafax care citeaza CNN. Greta Thunberg, la ONU: Cum indrazniti? Mi-ati furat visele si copilaria! .

ONU: Greta Thunberg criticata de Macron

Greta Thunberg, celebra activista pentru mediu, a fost criticata de presedintele Frantei, Emanuel Ma.

Activista pentru mediu Greta Thunberg, mesaj catre ONU: Cum indrazniti? Mi-ati rapit visurile si copilaria cu vorbele voastre goale (VIDEO)

Intr-un discurs emotionant sustinut luni, in cadrul summitului pentru mediu al ONU, de la New York, activista suedeza de doar 16 ani, Greta Thunberg, a avertizat ca omenirea se afla in pragul unei extinctii in .

Greta Thunberg la ONU. Cum indrazniti? Voi mi-ati furat visurile si copilaria cu vorbele voastre goale

Tanara suedeza Greta Thunberg i-a atacat, intr-un discurs plin de furie, la ONU, pe liderii planetei din cauza inactiunii lor impotriva modificarilor climatice, la inceputul unui summit la New York, relateaza AFP.

VIDEO Greta Thunberg, discurs in lacrimi la summitul ONU: Nu va vom ierta!

Tanara suedeza Greta Thunberg i-a atacat, intr-un discurs plin de furie, la ONU, pe liderii planetei.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )