Libnet.ro
UNICEF

09:15

Donald Trump isi declara, tacit, sustinerea pentru Marine Le Pen, candidata extremei drepte in alegerile din Franta

Adevărul Adevărul,
Donald Trump isi declara, tacit, sustinerea pentru Marine Le Pen, candidata extremei drepte in alegerile din Franta

Donald Trump si-a oferit sustinerea, in mod tacit, pentru Marine Le Pen, candidata extremei drepte in alegerile pentru presedentia Frantei de duminica, afirmand ca aceasta este cel mai bun candidat in aceste alegeri. continuă pe Adevărul

Donald Trump isi declara, tacit, sustinerea pentru Marine Le Pen, candidata extremei dreapta in alegerile din Franta

Donald Trump si-a oferit sustinerea, in mod tacit, pentru Marine Le Pen, candidata extremei dreapta in alegerile pentru presedentia Frantei de duminica, afirmand ca aceasta este cel mai bun candidat in aceste alegeri.

Donald Trump se bazeaza, ca si predecesorii sai, pe China pentru a descuraja Coreea de Nord / Puternica armada promisa de Trump in peninsula a plecat in directie inversa, spre Australia

Dupa ce a facut cate zile declaratii agresive la adresa Coreei de Nord, presedintele american Donald Trump pare sa fi revenit la politica predecesorilor sau fata de Phenian: sa se bazeze pe China pentru presiuni la adresa puterii comuniste si a ingrijoratorului sau program, scrie AFP.

Erdogan a anuntat ca se va intalni cu Donald Trump la Washington, luna viitoare, pentru prima oara de la instalarea acestuia la Casa Alba

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a anuntat ca se va intalni cu omologul sau american Donald Trump la Washington in zilele de 16 si 17 mai, pentru prima oara de la instalarea acestuia la Casa Alba.

FMI: Politicile lui Donald Trump, posibila amenintare pentru stabilitatea financiara globala

Fondul Monetar International FMI) a avertizat, ieri, ca propunerile presedintelui SUA, Donald Trump, referitoare la reducerea taxelor pentru companii si revenirea asupra unor modificari aduse reglementarii financiare, ar putea da nastere unui comportament de asumare excesiva de riscuri similar cu cel care a precedat criza financiara din 2008, informeaza Reuters.

Barack Obama va tine un discurs public pentru prima oara de cand Donald Trump a devenit presedinte: ce vrea sa transmita

Barack Obama va tine primul sau discurs public dupa ce Donald Trump a devenit lider la Casa Alba. Iata cand si despre ce vrea sa vorbeasca fostul presedinte american.

Donald Trump, mesaj surprinzator pentru Uniunea Europeana: O Europa puternica este foarte importanta pentru SUA

Donald Trump, presedintele Statelor Unite, care in trecut si-a exprimat satisfactia pentru decizia Marii Britanii de a parasi Uniunea Europeana, a insistat ieri asupra dorintei sale ca blocul european sa r?.

Venezuela a donat jumatate de milion de dolari pentru ceremonia de investire a lui Donald Trump la Casa Alba

Noi documente demostreaza ca Venezuela a donat 500. 000 de dolari pentru ceremonia de investire a presedintelui Donald Trump la Casa Alba. Aceasta donatie s-a facut prin intermediul Citgo Petroleum, o filiala americana a companiei petroliere detinuta de guvernul de la Caracas, transmite BBC News.

Peste 160 de companii din sectorul IT, printre care giganti precum Facebook, Google, Amazon si Microsoft, critica pozitia lui Donald Trump impotriva imigrantiei: Suntem o natiune de imigranti

Peste 150 de companii americane provenite in principal din sectorul IT, printre care giganti precum Facebook, Google, Amazon si Microsoft, s-au pozitionat miercuri impotriva politicii anti-imigratie a presedintelui Donald Trump, acuzand daune substantiale pentru economia Statelor Unite, scrie AFP.

Presedintele SUA, Donald Trump, a ordonat evaluarea acordului incheiat cu Iranul in 2015

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a ordonat o evaluare interinstitutionala pentru a se sti daca ridicarea sanctiunilor impotriva Iranului in cadrul acordului nuclear din 2015.

O noua gafa a lui Donald Trump: Presedintele SUA a afirmat ca este prieten cu tenorul Luciano Pavarotti care a murit in urma cu zece ani(VIDEO)

Presedintele american Donald Trump a facut o gafa de proportii in timpul unei conferinte de presa pe care a sustinut-o impreuna cu premierul italian Paolo Gentiloni. Vorbind despre.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )