Libnet.ro
UNICEF

19:16

Donald Trump nu isi va publica declaratiile fiscale, anunta o consiliera a presedintelui SUA

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump nu isi va publica declaratiile fiscale, anunta o consiliera a presedintelui SUA

Donald Trump nu isi va publica declaratiile fiscale, a declarat consiliera sa, Kellyane Conway, scrie Agerpres, citand postul de televiziune ABC News. Oamenilor nu le-a pasat. Au votat pentru el si permiteti-mi sa fiu foarte clara: majoritatea americanilor sunt foarte preocupati de cum vor arata propriile lor declaratii fiscale pe durata mandatului presedintelui Trump, nu cum arata ale lui, a afirmat consiliera liderului de la Casa Alba. continuă pe Hotnews

Departamentul Justitiei a stabilit ca noul presedinte Donald Trump isi poate angaja ginerele la Casa Alba

Departamentul Justitiei din SUA a decis ca presedintele Donald Trump poate sa il angajeze pe ginerele sau, Jared Kushner, in functia de consilier de rang inalt la Casa Alba.

Donald Trump nu isi va publica declaratia fiscala: Oamenilor nu le pasa de acest subiect

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, nu isi va publica declaratiile de avere, a afirmat consiliera sa, Kellyane Conway, postului de televiziune ABC News.

Donald Trump isi respecta promisiunea facuta Israelului si muta Ambasada SUA de la Tel Aviv la Ierusalim

Casa Alba a anuntat duminica inceperea demersurilor in vederea mutarii, de la Tel Aviv la Ierusalim, a sediului Ambasadei Statelor Unite in Israel.

Donald Trump nu isi va face publice declaratiile fiscale

Presedintele Donald Trump nu va publica declaratiile sale fiscale, chiar si dupa ce o auditare mentionata frecvent de el este completa, a declarat consilierul senior Kellyanne Conway, potrivit CNN. Conway a fost presata intr-un interviu sa spuna daca Casa Alba va raspunde unei petitii cu peste 200. 000 de semnaturi prin care lui Trump i se cere sa elibereze declaratiile fiscale.

SUA: Donald Trump anunta renegociera pactului NAFTA cu Mexic si Canada

Presedintele american Donald Trump a anuntat ca intentioneaza sa discute in curand cu liderii din Canada si Mexic pentru renegocierea Acordului de Liber Schimb in America de Nord NAFTA),.

Ziua cea mai mare pentru Donald Trump: Vineri va fi investit in functia de presedinte al Statelor Unite intr-o ceremonie ce se anunta grandioasa (VIDEO)

Vineri, 20 ianuarie, America va avea, oficial, cel de-al 45-lea presedinte. Ceremoniile de investire a lui Donald Trump au inceput deja de joi, intr-un ritm fulminant. Asa cum a fost, de fapt, toata.

Politicianul italian antieuropean Beppe Grillo isi exprima admiratia fata de Donald Trump si Vladimir Putin

Beppe Grillo, fondatorul Miscarii Cinci Stele M5S), antieuropeana, care a devenit una dintre principalele forte politice din Italia, si-a exprimat sprijinul fata de Donald Trump si Vladimir Putin .

Donald Trump ELIMINA planul de actiune al lui Barack Obama. Noul presedinte vrea sa SACRIFICE mediul inconjurator

Planul de actiune al fostului presedinte american Barack Obama va fi eliminat de noua administratie de la Casa Alba. intr-o declaratie publicata pe site, Casa Alba anunta ca Donald Trump are in.

Domnia lui Donald Trump: a inceput cenzura online a autoritatilor americane

La doar cateva zile dupa ce Donald Trump a ocupat pozitia de presedinte SUA, autoritatatile americane din mai multe domenii au inceput sa simta repercusiunile. La sfarsitul saptamanii trecute, Donald Trump a fost investit in functia de presedinte al Statele Unite ale Americii. Inaugurarea a fost urmarita de intreaga planeta, dar curiozitatea mai mare a [].

Donald Trump il va primi pe presedintele Mexicului la Casa Alba. Trump ameninta ca vrea sa ridice un gard la frontiera comuna

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, il va primi pe omologul sau mexican, Enrique Pena Nieto, pe 31 ianuarie la Casa Alba.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )