Libnet.ro
UNICEF

14:00

Donald Trump vs. Joe Biden. Cele 6 state care vor decide soarta alegerilor prezidentiale din SUA

B1 B1,
Donald Trump vs. Joe Biden. Cele 6 state care vor decide soarta alegerilor prezidentiale din SUA

La fel ca in urma cu 4 ani, victoria candidatilor se poate transa in swing states, statele cu un numar mare de electori, unde batalia candidatilor este, de regula, destul de apropiata, deci fara. continuă pe B1

Alegeri SUA 2020. Care sunt cotele lui Donald Trump si Joe Biden la casele de pariuri

Casele de pariuri il dau castigator al alegerilor prezidentiale din SUA pe candidatul democrat, Joe Biden, in prezent, cotele de pariuri nu sunt favorabile actualului presedinte al SUA, Donald Trump. O situatie.

Alegeri SUA 2020. Ce s-a schimbat in sondaje: Donald Trump a mai recuperat in unele state-cheie, dar a pierdut teren in altele

Presedintele american Donald Trump a mai recuperat in sondajele nationale inainte de alegerile de pe 3 noiembrie in 9 din cele 12 state decisive pentru desemnarea unui castigator avand in vedere numarul de electori. Biden are insa un avans important si conduce in fata lui Trump in 10 din cele 12 state ce pot inclina balanta in favoarea unuia din candidati. Totodata, Biden are in plus 5. 6% din voturi populare fata de Hillary Clinton in 2016.

Alegeri SUA 2020. BIOGRAFIE: Donald Trump, America si principiul eu inainte de toate

Donald Trump, care nu se sfieste sa spuna despre sine ca unii cred ca este un adevarat geniu, a scris un capitol extraordinar din toate punctele de vedere - prin provocari, insulte si tweeturi ironice - al istoriei Statelor Unite, comenteaza AFP.

INTERACTIV Alegeri SUA 2020. Trump sau Biden in statele cheie? Configureaza rezultatele si vezi in ce scenariu ar castiga fiecare dintre candidati

In cel putin 14 state americane lupta dintre Donald Trump, candidatul republicanilor, si Joe Biden, candidatul democratilor, este una foarte stransa. Victoria in oricare din aceste state ar putea inclina balanta intr-o parte sau alta, avand in vedere sistemul electoral american: nu conteaza votul popular, ci rezultatele din fiecare state separat care dau la final numarul de electori. Primul la 270 de electori castiga.

Miscari strategice in ziua votului din SUA. Donald Trump a atacat Curtea Suprema, iar Joe Biden a scris pe zidul casei in care a crescut

Donald Trump, presedintele american candidat pentru al doilea mandat si Joe Biden, contracandidatul democrat, au incercat, fiecare in felul sau, sa mobilizeze electoratul la urne pe parcursul zilei de 3 noiembrie.

Joe Biden denunta un act de presupusa hartuire de catre sustinatori ai presedintelui Trump

Candidatul democrat la presedintia SUA Joe Biden a denuntat duminica un act de presupusa hartuire a uneia dintre camionetele sale de campanie de catre sustinatori ai adversarului sau Donald Trump, incident pe care FBI il investigheaza.

Alegeri SUA 2020. BIOGRAFIE: Joe Biden, o viata in politica in voia urnelor

Veteranul politicii americane Joe Biden, care infrunta marti - dupa tragediile din familia sa, doua prime tentative nefructuoase si o campanie bulversata de pandemia covid-19 - verdictul ultim al intregii sale vieti politice, spera ca i-a convins pe americani sa-l considere, la varsta de 77 de ani, un unificator, spre deosebire de un Donald Trump care-i dezbina, relateaza AFP.

Joe Biden ar putea deveni cel mai batran presedinte al Americii

Donald Trump avea 70 de ani in ianuarie 2017, cand si-a preluat mandatul, devenind cel mai in varsta presedinte din istoria Statelor Unite, relateaza DPA citata de Agerpres. insa daca Joe Biden va castiga alegerile de marti, va depasi acest record.

Donald Trump critica restrictiile europene draconice si ofera sfaturi

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a criticat noile masuri de izolare luate in Europa pentru limitarea raspandirii coronavirusului, pe care le-a numit draconice, avertizand ca Joe Biden, rivalul sau in alegerile de marti, va imita aceste masuri dure si va zdrobi economia.

EXCLUSIV Donald Trump danseaza pe Facebook. Politolog: Are niste puncte in plus fata de Biden (VIDEO)

Donald Trump ii indeamna pe americani intr-o maniera atipica sa iasa la vot. Dupa deschiderea urnelor, a postat pe pagina sa de Facebook un clip cu mai multe secvente din campanie, in care danseaza. Asa cum.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2885 seconds )