Libnet.ro
UNICEF

08:15

Joe Biden ar putea deveni cel mai batran presedinte al Americii

Hotnews Hotnews,
 Joe Biden ar putea deveni cel mai batran presedinte al Americii

Donald Trump avea 70 de ani in ianuarie 2017, cand si-a preluat mandatul, devenind cel mai in varsta presedinte din istoria Statelor Unite, relateaza DPA citata de Agerpres. insa daca Joe Biden va castiga alegerile de marti, va depasi acest record. continuă pe Hotnews

Alegeri SUA 2020. Care sunt cotele lui Donald Trump si Joe Biden la casele de pariuri

Casele de pariuri il dau castigator al alegerilor prezidentiale din SUA pe candidatul democrat, Joe Biden, in prezent, cotele de pariuri nu sunt favorabile actualului presedinte al SUA, Donald Trump. O situatie.

Miscari strategice in ziua votului din SUA. Donald Trump a atacat Curtea Suprema, iar Joe Biden a scris pe zidul casei in care a crescut

Donald Trump, presedintele american candidat pentru al doilea mandat si Joe Biden, contracandidatul democrat, au incercat, fiecare in felul sau, sa mobilizeze electoratul la urne pe parcursul zilei de 3 noiembrie.

Alegeri SUA 2020. BIOGRAFIE: Joe Biden, o viata in politica in voia urnelor

Veteranul politicii americane Joe Biden, care infrunta marti - dupa tragediile din familia sa, doua prime tentative nefructuoase si o campanie bulversata de pandemia covid-19 - verdictul ultim al intregii sale vieti politice, spera ca i-a convins pe americani sa-l considere, la varsta de 77 de ani, un unificator, spre deosebire de un Donald Trump care-i dezbina, relateaza AFP.

Joe Biden denunta un act de presupusa hartuire de catre sustinatori ai presedintelui Trump

Candidatul democrat la presedintia SUA Joe Biden a denuntat duminica un act de presupusa hartuire a uneia dintre camionetele sale de campanie de catre sustinatori ai adversarului sau Donald Trump, incident pe care FBI il investigheaza.

Cel mai bun telefon Google, mai prost decat se credea initial: ce probleme are Pixel 5

Google Pixel 5 este cel mai nou si mai bun telefon al gigantului din Mountain View. Din pacate, in lumea reala, nu pare sa fie foarte performant. De la prima generatie de Google Pixel, cei de.

Cel mai urmarit clip din istoria YouTube, mai cautat decat orice artist international

V-ati intrebat vreodata care este cel mai urmarit clip din istoria YouTube? Nu este vorba despre vreun celebru artist international, ci despre o melodie pentru copii.

Doliu mare pentru Simona Florescu. A murit marti seara: Pentru mine a fost cel mai bun

Veste trista in showbiz-ul romanesc. Astazi a incetat din viata tatal Simonei Florescu. Cuprinsa de durere, chiar fosta sotie a lui Ion Dichiseanu a facut public anuntul decesului. Doliu in familia Simonei Florescu Astazi, 3 noiembrie Simona Florescu si-a anuntat prietenii de pe retelele de socializare, ca tatal sau a decedat. Fosta sotie a lui .

Clipul Despacito isi pierde titlul de cel mai vizionat de pe Youtube Cine a detronat melodia lui Luis Fonsi

Piesa pentru copii Baby Shark si melodia ei capricioasa au devenit luni cel mai vizionat videoclip de pe YouTube, depasind piesa Despacito cu peste sapte miliarde de vizionari, transmit AFP si The Guardian.

Ludovic Orban: Obiectivul nostru este sa adoptam proiectul de buget pana in data de 31 decembrie, cel mai probabil dupa investirea Guvernului, intre Craciun si Anul nou

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, sambata, la Slobozia, ca si-a propus ca bugetul sa fie adoptat inainte de finalul anului, cel mai probabil dupa investirea Guvernului, intre Craciun si Anul.

Huawei ar putea deveni din nou un jucator important pe piata globala de mobile: ce s-a schimbat

Activitatea Huawei din ultimii ani a fost sabotata masiva printr-un set de restrictii impuse de Donald Trump. Acum, lucrurile se pare ca s-au mai relaxat, partial. Pana de curand, nicio.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2656 seconds )