Libnet.ro
UNICEF

05:30

Donald Trump l-a invitat pe Vladimir Putin la Casa Alba

B1 B1,
Donald Trump l-a invitat pe Vladimir Putin la Casa Alba

Donald Trump vrea o noua intalnire cu Vladimir Putin. Dupa intrevederea de la Helsinki, din 16 iulie, presedintele SUA i-a cerut consilierului sau pentru securitate nationala, John Bolton, sa il invite la. continuă pe B1

Donald Trump, dupa intalnirea cu Putin: A fost si mai buna decat cea cu NATO

Presedintele american Donald Trump a elogiat, marti, intalnirea sa din ajun de la Helsinki cu presedintele rus, Vladimir Putin, incercand totodata sa discrediteze perceptia larg raspandita ca ziua.

Donald Trump respinge planul lui Vladimir Putin privind actiuni reciproce de interogare

Presedintele SUA, Donald Trump, nu este de acord cu propunerea omologului sau din Rusia, Vladimir Putin, privind interogarea unor cetateni americani de autoritatile ruse in schimbul cooperarii Moscovei in investigatia privind ingerintele electorale, anunta Casa Alba, potrivit site-ului Axios. com.

Castigatorul Putin si purtatorul sau de cuvant, Donald Trump

Multa lume a sperat ca, desi nu e versat in negocieri politice internationale ca Vladimir Putin, Donald Trump va avea macar abilitatea omului de afaceri care vrea sa castige si care isi simte adversarul. Conferinta de presa a celor doi lideri a mers insa din rau in mai rau si apoi chiar dezastruos pentru liderul de la Casa Alba si pentru aliatii Americii. Mai jos, lista si analiza gafelor prin care Trump s-a predat lui Putin.

Suisurile si coborsurile dintre Vladimir Putin si ultimii trei presedinti americani

Luni, presedintele rus s-a intalnit la Helsinki cu Donald Trump, al patrulea presedinte american de cand a venit la putere in 1999. Niciuna dintre incercarile de apropiere dintre Moscova si Washington nu a reusit pana acum. in schimb, presedintele rus are o bogata experienta bogata de presedinti americani de la sosirea lui la Kremlin, pe 31 decembrie 1999, cand Bill Clinton se afla la Casa Alba. El s-a intalnit apoi cu George W. Bush si cu Barack Obama, potrivit Rador, care citeaza Le Figaro.

Trump l-a invitat pe Putin in SUA la toamna

Presedintele american Donald Trump l-a invitat pe omologul sau rus Vladimir Putin sa faca o vizita in Statele Unite la toamna, discutiile in acest sens fiind deja in curs de desfasurare, a anuntat secretarul de presa al Casei Albe, Sarah Sanders, conform BBC.

Donald Trump sustine ca este dur fata de Moscova si crede ca Rusia a sistat actiunile contra SUA / Casa Alba: Declaratia a fost nteleasa gresit, amenintarea rusa exista n continuare

Presedintele american Donald Trump a afirmat miercuri dupa-amiaza ca Moscova a sistat actiunile impotriva Statelor Unite, contrazicand evaluarile serviciilor de informatii americane, care atrag atentia ca ingerintele ruse continua. Liderul de la Casa Alba a sustinut de asemenea ca este presedintele care a avut cea mai dura abordare fata de Rusia. The Times: in privinta Iranului Trump are dreptate, Europa, nuNew Yorker: Cum au mintit Trump si Putin la Helsinki .

DONALD TRUMP nu se lasa! Vrea o noua intalnire cu VLADIMIR PUTIN! Detalii de ULTIM MOMENT

Presedintele american Donald Trump a anuntat ca asteapta cu nerabdare o a doua intalnire cu Vladimir Putin si a sustinut ca summitul de la Helsinki a fost un mare succes. Summitul cu Rusia a fost un.

Donald Trump: Am avut o intalnire minunata cu NATO si una si mai buna cu Vladimir Putin

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a afirmat, in doua mesaje publicate pe Twitter, ca a avut o intalnire minunata cu NATO, iar Alianta Nord-Atlantica este acum din nou puternica. in ceea ce priveste summit-ul sau cu presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, Donald Trump a catalogat intalnirea ca fiind si mai buna decat cea cu liderii NATO.

Donald Trump il va invita pe Vladimir Putin la Washington la toamna

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, il va invita la Washington pe omologul sau rus, Vladimir Putin, la toamna, a anuntat joi pe Twitter purtatoarea de cuvant a Casei Albe, luandu-i prin surprindere pe oficialii americani din domeniul informatiilor.

Donald Trump, invitatie la Washington adresata lui Vladimir Putin

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, i-a cerut consilierului sau pentru securitate nationala, John Bolton, sa il invite la Washington pe presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a anuntat joi purtatoarea de cu.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )