Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fundatia lui Donald Trump va fi dizolvata sub supraveghere judiciara

Hotnews Hotnews,
 Fundatia lui Donald Trump va fi dizolvata sub supraveghere judiciara

Fundatia presedintelui american Donald Trump a acceptat marti sa fie dizolvata, in urma unui acord cu procurorul general al statului New York, care a sustinut ca actualul lider de la Casa Alba a folosit necorespunzator fundatia in campania prezidentiala din 2016, potrivit Reuters. continuă pe Hotnews

IN ULTIMA SAPTAMANA: 113 persoane, puse sub supraveghere judiciara

Un numar de 31 de persoane au fost plasate in arest la domiciliu, in ultima saptamana, la nivel national, pentru alte 82 fiind instituita masura controlului judiciar.

SUA: Fostul sef al FBI, James Comey, l ataca pe Donald Trump pe tema minciunilor acestuia

James Comey, fost director al FBI demis in 2017 de Donald Trump, a criticat luni minciunile presedintelui american si i-a indemnat pe congresmenii republicani sa ii reziste, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Cine sunt miliardarii care i-ar putea fi adversari lui Donald Trump la urmatoarele alegeri prezidentiale

La urmatoarele alegeri prezidentiale din 2020, actualul sef al Casei Albe, Donald Trump, ar putea sa aiba adversari chiar mai bogati decat el. Trei miliardari si-au anuntat intentia de a intra in cursa pentru Casa Alba in 2020: Tom Steyer, Michael Bloomberg si Howard Schultz.

Demisie controversata la Casa Alba. Presedintele Donald Trump a facut anuntul: Va parasi Administratia la finalul acestui an

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a anuntat sambata o noua plecare din administratia sa, cea a secretarului internelor, Ryan Zinke, un personaj foarte controversat. Secretarul.

Donald Trump l-a numit pe directorul bugetar Mick Mulvaney pentru a fi noul sau sef de personal

Presedintele Donald Trump l-a numit vineri pe directorul bugetar Mick Mulvaney pentru a fi seful sau de personal, finalizand o cautare haotica in care mai multi candidati s-au retras pe rand din cursa pentru aceasta functie, relateaza Associated Press, citata de Mediafax.

Donald Trump ramane fara fundatie

Data in judecata pentru utilizarea in mod fraudulos a unor fonduri, fundatia Donald J. Trump a acceptat marti sa se dizolve. Anuntul a fost facut de procurorul general al statului New York, democrata Barbara Underwood.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )