Libnet.ro
UNICEF

21:00

Donald Trump a luat o decizie privind strategia pentru Afganistan, anunta seful Pentagonului

Adevărul Adevărul,
Donald Trump a luat o decizie privind strategia pentru Afganistan, anunta seful Pentagonului

Presedintele american Donald Trump a luat o decizie privind strategia Statelor Unite in Afganistan, dupa un proces de revizuire suficient de riguros, a declarat duminica secretarul Apararii, Jim Mattis, fara a oferi detalii despre decizie si fara a preciza cand va face Casa Alba un anunt in acest sens, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Donald Trump se va intalni cu echipa sa de securitate nationala pentru a discuta despre situatia din Afganistan

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, se va intalni vineri cu echipa sa de securitate nationala la Camp David, in contextul in care administratia de la Washington urmeaza sa ia o decizie cu privire la nivelul trupelor americane in Afganistan.

Statele Unite au decis o noua strategie pentru Afganistan, confirma seful Pentagonului

Secretarul american al Apararii, Jim Mattis, a confirmat duminica faptul ca Administratia Trump a decis o noua trategie pentru Afganistan, dupa o dezbatere riguroasa, dar a precizat ca ii revine presedintelui sarcina de a o anunta, transmite AFP.

Secretarul Apararii, Jim Mattis, confirma ca Statele Unite au o noua strategie pentru Afganistan

Secretarul Apararii al SUA, Jim Mattis, aflat in vizita la Amman, a confirmat duminica ca administratia Trump a decis o noua strategie pentru Afganistan dupa o dezbatere riguroasa.

Donald Trump si-a dat afara consilierul pentru Politici strategice. Steve Bannon s-a intors la portalul de extrema dreapta Breitbart News: Presedintia Trump pentru care am luptat si pe care am castigat-o s-a incheiat

Presedintele american, Donald Trump, l-a demis, vineri, pe Steve Bannon din functia de consilier prezidential pentru Politici strategice, afirma surse citate de cotidianul The New York Times. Bannon este considerat creatorul agendei nationaliste a presedintelui american Donald Trump. Stire in curs de actualizare.

DONALD TRUMP este revoltat de atacurile teroriste. ii sprijina pe cei afectati de actiunile ISIS

Presedintele american, Donald Trump este revoltat de atacurile teroriste din Spania si promite sprijinul SUA pentru Barcelona. Acesta sustine ca atacurile islamice trebuie oprite prin orice mijloace, potrivit.

Melania si Donald Trump nu vor participa la gala anuala Kennedy Center Honors

Casa Alba a anuntat sambata ca presedintele american Donald Trump si prima doamna, Melania Trump, nu vor participa anul acesta la gala Kennedy Center Honors, pentru a permite celor premiati sa celebreze fara implicare politica, potrivit The New York Times, citat de News. ro.

Carl Icahn nu va mai fi consilierul lui Donald Trump

Miliardarul american Carl Icahn a anuntat vineri ca renunta la functia de consilier al lui Donald Trump pentru dereglementare financiara, dar a nu atribuit aceasta plecare declaratiilor presedintelui american in legatura cu violentele de la Charlottesville, transmite AFP.

SUA: Miliardarul Carl Icahn nu va mai fi consilierul lui Donald Trump

Miliardarul american Carl Icahn a anuntat vineri ca renunta la functia de consilier al lui Donald Trump pentru dereglementare financiara, dar a nu atribuit aceasta plecare declaratiilor presedintelui american in legatura cu violentele de la Charlottesville, transmite AFP.

SUA: Steve Bannon va continua sa se bata pentru Donald Trump

Fostul consilier al Donald Trump, Steve Bannon - care a parasit Casa Alba vineri -, a afirmat ca va continua sa se bata pentru presedintele american si si-a reluat imediat functia de conducere in cadrul Breitbart News, site-ul de informatii apropiat de extrema dreapta, relateaza AFP.

UPDATE Donald Trump l-a demis pe Steve Bannon, controversatul strateg-sef de la Casa Alba

Presedintele american Donald Trump l-a concediat pe principalul sau consilier strategic Steve Bannon, a informat pentru Reuters o persoana familiara cu decizia. UPDATE: Casa Alba confirma plecarea lui Steve Bannon.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )