Libnet.ro
UNICEF

16:45

SUA: Miliardarul Carl Icahn nu va mai fi consilierul lui Donald Trump

Hotnews Hotnews,
 SUA: Miliardarul Carl Icahn nu va mai fi consilierul lui Donald Trump

Miliardarul american Carl Icahn a anuntat vineri ca renunta la functia de consilier al lui Donald Trump pentru dereglementare financiara, dar a nu atribuit aceasta plecare declaratiilor presedintelui american in legatura cu violentele de la Charlottesville, transmite AFP. continuă pe Hotnews

Carl Icahn nu va mai fi consilierul lui Donald Trump

Miliardarul american Carl Icahn a anuntat vineri ca renunta la functia de consilier al lui Donald Trump pentru dereglementare financiara, dar a nu atribuit aceasta plecare declaratiilor presedintelui american in legatura cu violentele de la Charlottesville, transmite AFP.

Investitorul Carl Icahn si-a dat demisia din postul de consilier al presedintelui Donald Trump

Miliardarul Carl Icahn si-a dat demisia din postul de consilier special al presedintelui Statelor Unite, Donald Trump, dupa ce a fost criticat ca sfaturile pe care le-a oferit ar fi fost in interes personal, relateaza Reuters.

O noua plecare de la Casa Alba! Finantistul Carl Icahn spune tot adevarul din jurul lui Trump, intr-o scrisoare deschisa

Dupa ce strategul-sef Steve Bannon a fost demis de presedintele Donald Trump Detalii AICI), miliardarul american Carl Icahn a anuntat vineri ca renunta la functia de consilier pentru dereglementare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )