Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump: O lupta pentru convingeri, nu pentru fapte

Adevărul Adevărul,
Donald Trump: O lupta pentru convingeri, nu pentru fapte

Donald Trump a transformat alegerile intermediare din SUA intr-un barometru privind politica sa. Indiferent de rezultat, e clar ca Trump a schimbat deja pe termen lung America, apreciaza redactoarea sefa a DW, Ines Pohl. continuă pe Adevărul

DW: Oamenii vor sa creada ce spune Trump, vor sa creada ca el va face America din nou mareata

Donald Trump a transformat alegerile intermediare din SUA intr-un barometru privind politica sa. Indiferent de rezultat, e clar ca Trump a schimbat deja pe termen lung America, apreciaza redactoarea sefa a DW, Ines Pohl.

Alegeri SUA 2018 Administratia Trump se pregateste pentru o remaniere masiva dupa alegerile partiale

Administratia Trump se pregateste in vederea unei masive remanieri in saptamanile ce vor urma alegerilor partiale, iar soarta unor ministri ai guvernului si a unor importanti consilieri ai Casei Albe este tot mai nesigura, avand in vedere ca, pentru presedintele Trump, va urma o perioada destul de periculoasa, potrivit Boston Globe, citat de Rador.

Statele Unite vor sa negocieze un nou acord nuclear cu Iranul, afirma Donald Trump

Statele Unite manifesta in continuare deschidere pentru negocierea unui nou acord nuclear cu Iranul, afirma presedintele Donald Trump, in contextul impunerii de noi sanctiuni impotriva regimului de la Teheran, relateaza site-ul agentiei Bloomberg, citat de Mediafax.

Sanctiunile se apropie: Donald Trump avertizeaza Iranul in stilul Game of Thrones

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a deturnat un mesaj emblematic al celebrului serial Game of Thrones Urzeala Tronurilor) pentru a saluta apropiata reimplementare a sanctiunilor la adresa Teheranului, ridicate in urma acordului international din 2015 ce vizeaza dosarul nuclear iranian, dar din care Statele Unite s-au retras ulterior, releva France-Presse.

Donald Trump avertizeaza Iranul intr-o maniera Game of Thrones; HBO si actritele sale reactioneaza pe Twitter

Donald Trump a publicat vineri pe Twitter mesajul Sanctions are coming Sanctiunile vin), deturnand sensul unei fraze celebre din universul serialului TV Game of Thrones pentru a saluta apropiata reimplementare a.

Donald Trump probabil nu se va ntlni cu Vladimir Putin la Paris

Presedintele SUA, Donald Trump, a spus luni ca probabil nu se va intalni cu omologul sau rus Vladimir Putin la Paris, saptamana aceasta, in marja comemorarilor sfarsitului Primului Razboi Mondial pe 11 noiembrie, relateaza AFP.

Donald Trump TUNA si FULGERA: Cele mai mari companii, INVESTIGATE de Guvernul American

Presedintele Statelor Unite ale Americii SUA) Donald Trump a anuntat ca Facebook, Amazon si Alphabet, compania care opereaza brandul Google, sunt investigate de guvernul american cu privire la posibile.

Donald Trump a starnit un val de reactii pe Twitter, dupa ce a facut o afirmatie referitoare la sotia lui: Este prima data cand spune adevarul

Donald Trump a facut o remarca despre sotia lui, Melania Trump, care a starnit un val de reactii pe Internet. Potrivit comentariilor internautilor, aceasta este prima data cand presedintele SUA spune.

Ghidul suprem al Iranului lanseaza un atac dur la adresa lui Donald Trump

Ghidul suprem al Iranului, ayatollahul Ali Khamenei, a afirmat sambata ca presedintele american, Donald Trump, a discreditat Statele Unite, adaugand ca Washingtonul ar fi ultimul perdant in reintroducerea sanctiunilor impotriva Teheranului, transmite AFP.

Donald Trump considera ca SUA si China vor ajunge n curnd la o ntelegere privind comertul

Presedintele american Donald Trump a declarat vineri ca va ajunge in curand la o intelegere privind comertul cu China, adaugand ca au fost facute progrese mari in rezolvare diferentelor celor doua tari, relateaza site-ul agentiei Reuters citat de Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )