Libnet.ro
UNICEF

08:30

Donald Trump TUNA si FULGERA: Cele mai mari companii, INVESTIGATE de Guvernul American

B1 B1,
Donald Trump TUNA si FULGERA: Cele mai mari companii, INVESTIGATE de Guvernul American

Presedintele Statelor Unite ale Americii SUA) Donald Trump a anuntat ca Facebook, Amazon si Alphabet, compania care opereaza brandul Google, sunt investigate de guvernul american cu privire la posibile. continuă pe B1

Cele mai mari incendii din istorie neprovocate de razboaie. Focul urias care a dus la moartea a 140.000 de oameni

Cele mai mari incendii din istorie, neprovocate de razboie, au avut loc in orase mari din SUA, Marea Britanie sau Japonia. Dezastrele s-au soldat cu multe victime omenesti, pornind de la cateva mii, pana la peste 140. 000 in ceea ce avea sa fie considerata cea mai mare catastrofa provocata de foc.

Comisarul Dorin Dumitran, profilerul Politiei Romne: Infractiunile care ridica cele mai mari probleme sunt cele unice

Inteligenta unei persoane modeste intelectual, dar aflata intr-o situatie de risc vital sau de a-si pierde libertatea, nu trebuie subestimata, iar infractiunile cele mai problematice sunt cele unice, spune intr-un interviu comisarul Dorin Dumitran, profilerul Politiei Romane, noteaza Mediafax.

Business report:Din ce judete provin romnii cu cele mai mari probleme la banci; Cnd va fi gata ciotul de autostrada de la intrare din Bucuresti; Efectul scumpirii carburantilor: vnzarile benzinariilor stau pe loc

Cea mai bogata comuna din Romania publica primele imagini cu proiectul prin care vrea sa dezvolte doua judete. Primaria Ciugud a facut publice. Vreti sa traiti ca in Vest? Mai asteptati putin. Romania va atinge nivelul de trai din Germania in 30 de ani. Romanii vor trai la fel ca in Vest fix peste.

Horoscop SAPTAMANAL 5-11 noiembrie 2018. Cea mai buna VESTE de 12 ANI dar si cele mai MARI SCHIMBARI se anunta!

Horoscop saptamanal. Iata horoscopul saptamanal 5-11 noiembrie 2018, saptamana care contine 4 evenimente foarte mari ale lunii, toate concentrate in 3 zile consecutive ! Unele sunt miscari astrale care vin o data.

Cele mai bizare muzee din lume: de la mumii si capete sfartecate, la mancaruri dezgustatoare

Cele mai mari frici ale oamenilor sunt exploatate in unele din cele mai bizare muzee din lume: ventriloci, clovni, mancaruri dezgustatoare, paraziti, creiere umane pe care vizitatorii pe pot atinge, colectii de cranii, corpuri mumificate, aparate de.

Donald Trump considera ca SUA si China vor ajunge n curnd la o ntelegere privind comertul

Presedintele american Donald Trump a declarat vineri ca va ajunge in curand la o intelegere privind comertul cu China, adaugand ca au fost facute progrese mari in rezolvare diferentelor celor doua tari, relateaza site-ul agentiei Reuters citat de Mediafax.

Donald Trump avertizeaza: Militarii americani ar putea sa deschida focul asupra migrantilor

Presedintele Donald Trump are o atitudine tot mai dura fata de miile de imigranti care se indreapta spre granita Mexicului cu Statele Unite. Trump a sugerat ca militarii americani care au fost desfasurati.

Donald Trump probabil nu se va ntlni cu Vladimir Putin la Paris

Presedintele SUA, Donald Trump, a spus luni ca probabil nu se va intalni cu omologul sau rus Vladimir Putin la Paris, saptamana aceasta, in marja comemorarilor sfarsitului Primului Razboi Mondial pe 11 noiembrie, relateaza AFP.

Statele Unite vor sa negocieze un nou acord nuclear cu Iranul, afirma Donald Trump

Statele Unite manifesta in continuare deschidere pentru negocierea unui nou acord nuclear cu Iranul, afirma presedintele Donald Trump, in contextul impunerii de noi sanctiuni impotriva regimului de la Teheran, relateaza site-ul agentiei Bloomberg, citat de Mediafax.

Donald Trump a starnit un val de reactii pe Twitter, dupa ce a facut o afirmatie referitoare la sotia lui: Este prima data cand spune adevarul

Donald Trump a facut o remarca despre sotia lui, Melania Trump, care a starnit un val de reactii pe Internet. Potrivit comentariilor internautilor, aceasta este prima data cand presedintele SUA spune.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )