Libnet.ro
UNICEF

19:45

Donald Trump mai vrea un mandat: Nu vad pe nimeni care ma poate invinge!

B1 B1,
Donald Trump mai vrea un mandat: Nu vad pe nimeni care ma poate invinge!

Donald Trump este hotarat sa candideze pentru un nou mandat. Presedintele american a anuntat ca intentioneaza sa candideze la alegerile din 2020 si este de parere ca nu exista niciun candidat al. continuă pe B1

Trump vrea sa candideze pentru un nou mandat la Casa Alba. Toata lumea vrea sa o fac. Nu vad pe nimeni care ma poate nvinge

Presedintele SUA, Donald Trump, a declarat ca intentioneaza sa candideze pentru un nou mandat la alegerile din 2020 deoarece toata lumea vrea sa o fac si ca nu exista candidati democrati care sa il poata invinge, a scris Mail on Sunday, citat de Reuters.

Donald Trump spune ca va candida la alegerile din 2020: Nu vad pe nimeni sa ma invinga

Presedintele american Donald Trump a declarat ca intentioneaza sa candideze la alegerile din 2020. intrebat de jurnalistul Piers Morgan daca va candida in 2020, Trump a raspuns: Categoric intentionez. Se.

Donald Trump a fost intrebat daca va candida pentru inca un mandat de presedinte. Ce a raspuns

Presedintele american Donald Trump a afirmat ca intentioneaza sa candideze pentru un nou mandat la alegerile din 2020 deoarece toata lumea vrea sa o fac si ca nu exista candidati democrati care sa il.

Donald Trump, o noua afirmatie BELICOASA. Presedintele SUA vrea sa isi puna TOATA lumea in cap: UE, Rusia si China sunt INAMICII nostri. Reactia lui Tusk

UPDATE: Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a reactionat dupa ce Donald trump a calificat UE drept inamic in chestiuni comerciale. Fostul premier polonez considera ca Uniunea Europeana si SUA sunt.

Donald Trump vrea sa candideze la alegerile din 2020 si a vorbit cu Regina despre Brexit

Presedintele american Donald Trump a declarat intr-un interviu ca are de gand sa candideze la prezidentialele americane din 2020, conform ziarului Mail on Sunday, citat de Reuters.

Ministrul german de Externe il critica pe Donald Trump si cere mai mult respect pentru ordinea internationala

Seful diplomatiei de la Berlin, Heiko Maas, a cerut, sambata, mai mult respect pentru ordinea internationala existenta si l-a criticat pe presedintele SUA, Donald Trump, dupa turbulentul summit NATO care a avut loc in aceasta saptamana la Bruxelles, relateaza dpa international.

Donald Trump a lansat un nou atac la adresa aliatilor din NATO / Agentia germana de presa DPA spune ca Trump a amenintat cu retragerea din Alianta, surse Reuters neaga informatia

Presedintele american Donald Trump a lansat joi un nou atac impotriva aliatilor din NATO, acuzand cheltuielile insuficiente pentru aparare si practicile comerciale europene, intr-o sesiune cu usile inchise a summitului Aliantei, scrie Reuters, care citeaza doua surse. UPDATE 12:44 Desi sursele Reuters neaga informatia, agentia germana de presa DPA si cea belgiana, Belga, afirma ca Donald Trump a amenintat cu iesirea din NATO daca Aliatii nu fac eforturi imediate pentru majorarea cheltuielilor militare, dupa cum scrie lesoir. be. UPDATE 12:36 Donald Trump le-a cerut aliatilor sa atinga obiectivul de alocare a 2% din PIB pentru aparare pe termen scurt, potrivit unei surse citate de Reuters. UPDATE 12:29 Trump nu a amenintat cu retragerea din NATO, in ciuda tonului aspru pe care l-a folosit, precizeaza Reuters, care citeaza doua surse din Alianta. UPDATE 12:26 Donald Trump si-a inasprit considerabil tonul in ce priveste cheltuielile pentru Aparare, nominalizand printre alte tari Germania si Spania.

Gestul socant facut de comediantul George Lopez! S-a prefacut ca urineaza pe steaua lui Donald Trump de pe Walk of Fame

Comediantul George Lopez a recurs la un gest mai neobisnuit pentru a protesta impotriva lui Donald Trump. TMZ a postat miercuri un videoclip filmat cu telefonul mobil al fostului actor de sitcom care se.

Romania, direct afectata de folosirea gazoductului Nord Stream 2, din cauza caruia Donald Trump a rabufnit la summit-ul NATO de la Bruxelles

Presedintele SUA, Donald Trump, a criticat in termeni duri constructia gazoductului Nord Stream 2, proiect care provoaca nemultumiri in mai multe state din Europa, printre care si Romania. Prezent la Summit-ul NA.

Cum s-a ncheiat summitul NATO 2018: Donald Trump obtine angajamentul aliatilor de a cheltui mai mult / Nord Stream 2, criticat dur / Pentru liderul american, urmeaza ntlnirea cu Theresa May si Vladimir Putin

Donald Trump a obtinut joi angajamentul aliatilor Statelor Unite sa accelereze cadenta pentru majorarea cheltuielilor militare, declarandu-se foarte multumit de rezultatele obtinute dupa cele doua zile tensionate ale summitului NATO de la Bruxelles, scrie AFP. Au acceptat sa plateasca si sa plateasca mai rapid, a anuntat Trump, intr-o conferinta de presa neprogramata, inainte de a parasi capitala belgiana cu destinatia Londra.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2203 seconds )