Libnet.ro
UNICEF

05:45

DONALD TRUMP: O majoritate furioasa va vota pentru inlaturarea din functie a multor democrati

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DONALD TRUMP: O majoritate furioasa va vota pentru inlaturarea din functie a multor democrati

Presedintele american Donald Trump a declarat, vineri, ca o majoritate furioasa de votanti americani il va sustine in timpul anchetei pentru destituire declansata de democrati in Congresul SUA. continuă pe Ziarul Bursa

Sean Doolittle, campion in MLB cu Washington Nationals, refuza invitatia lui Donald Trump la Casa Alba

Sean Doolittle, component al echipei Washington Nationals, castigatoarea din acest an a Major League Baseball, a anuntat ca nu va merge la Casa Alba alaturi de formatia sa, pentru a fi felicitat de presedintele Donald Trump, relateaza LEquipe si Reuters.

Mandatul presedintelui american Donald Trump este in pericol

Mandatul lui Donald Trump este in pericol. Camera Reprezentantilor din Statele Unite a aprobat o rezolutie care da, practic, unda verde anchetei care poate duce la destituirea presedintelui american. Rezolutia.

Donald Trump isi va schimba resedinta permanenta din New York in Florida. Care este motivul deciziei

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a anuntat ca isi va muta resedinta permanenta de la Trump Tower din New York, in Florida, scrie BBC News.

BREXIT. Donald Trump a criticat acordul de iesire a Marii Britanii din UE, negociat de premierul Boris Johnson

Presedintele american Donald Trump a criticat joi acordul de iesire din UE negociat de premierul britanic Boris Johnson, care - potrivit lui - nu permite un tratat comercial cu SUA, indemnandu-l pe seful.

Donald Trump, tot mai aproape de suspendarea din functie. Ce document pregateste Opozitia sa adopte

Membrii democrati din cadrul Camerei Reprezentantilor a Statelor Unite au publicat o rezolutie in care prezinta urmatorii pasi in directia suspendarii din functie a lui Donald Trump,.

Trump spune ca in SUA exista o majoritate furioasa care este de partea lui

Presedintele american Donald Trump a afirmat ca majoritatea furioasa din SUA il sustine impotriva democratilor care au initiat o ancheta ce ar putea conduce la demiterea liderului de la Casa Alba, informeaza Euronews, citat de Mediafax.

Camera Reprezentantilor a SUA a aprobat ancheta de destituire a lui Donald Trump Liderul de la Casa Alba vorbeste despre cea mai mare vanatoare de vrajitoare din istoria Americii

La peste 20 de ani distanta de la ultimul vot pentru deschiderea unei astfel de proceduri impotriva lui Bill Clinton, Camera Reprezentantilor a aprobat, joi, rezolutia care ar duce la declansarea formala a procedurilor de punere sub acuzare a presedintelui Donald Trump, potrivit AFP. Votul deschide o noua etapa publica in ancheta privind Ucraina. Donald Trump a reactionat pe Twitter denunantand cea mai mare vanatoare de vrajitoare din istoria americana.

Camera Reprezentatilor din Congresul SUA face pasi inainte pentru destituirea lui Donald Trump. Replica presedintelui american

Camera Reprezentantilor a aprobat joi o rezolutie care stabileste urmatorii pasi ai procedurii de impeachment punere sub acuzare si destituire) declansate impotriva presedintelui Donald Trump, care a denuntat.

Analist: Cel mai probabil ca Donald Trump va fi suspendat (VIDEO)

Desi este foarte probabil ca presedintele Donald Trump sa fie suspendat dinfunctie, este putin probabil sa fie condamnat la inchisoare, a precizat pentru Bloomberg analistul american George Friedman,.

Cum a decorat Donald Trump Casa Alba de Halloween

Stim cu totii ca Halloween este o sarbatoare importanta in Statele Unite, dar iata cum a ales Donald Trump sa decoreze Casa Alba, simbolul Americii, cu aceasta ocazie! .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )