Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cum a decorat Donald Trump Casa Alba de Halloween

ADPM ADPM,
Cum a decorat Donald Trump Casa Alba de Halloween

Stim cu totii ca Halloween este o sarbatoare importanta in Statele Unite, dar iata cum a ales Donald Trump sa decoreze Casa Alba, simbolul Americii, cu aceasta ocazie! . continuă pe ADPM

FOTO VIDEO Halloween la Casa Alba. Presedintele si prima-doamna au impartit dulciuri copiilor

Donald Trump si sotia sa Melania au organizat mai devreme festivitatile de Halloween, la Casa Alba. Cuplul prezidential si-a facut aparitia in fata oaspetilor pe acordurile melodiei Familia Addams si a impartit dulciuri copiilor.

Donald Trump va face un anunt major duminica, probabil despre liderul ISIS Abu Bakr al-Baghdadi

Presedintele american Donald Trump va face de la Casa Alba un anunt foarte important duminica dimineata, a anuntat sambata seara purtatorul sau de cuvant Hogan Gidley, fara a da alte detalii, transmite AF.

Cainele care l-a alergat pe liderul Statului Islamic a fost invitat la Casa Alba (FOTO)

Cainele erou care a contribuit decisiv la moartea lidrului Statului Islamic a fost invitat de presedintele american Donald Trump la Casa Alba, anunta The New York Times NYT). Dupa ce a dezvaluit o.

Cainele care l-a alergat pe liderul Statului Islamic a fost invitat la Casa Alba

Presedintele american Donald Trump l-a invitat la Casa Alba pe cainele erou care a alergat in tunel dupa liderul Statului Islamic si a ramas ranit in urma operatiunii, scrie The New York Times NYT).

DONALD TRUMP A ANUNTAT, IERI Liderul Statului Islamic s-a sinucis in timpul unui raid aerian

Liderul Statului Islamic SI) Abu Bakr al-Baghdadi este mort intr-un raid in nord-vestul Siriei care l-a vizat, a anuntat, ieri, presedintele american Donald Trump, conform The Associated Press, citata de news. ro.

DONALD TRUMP : Excluderea Amazon din contractul cu Pentagonul

Presedintele american Donald Trump i-ar fi cerut fostului secretar al Apararii James Mattis sa excluda Amazon din contractul de 10 miliarde de dolari pentru furnizarea de servicii cloud Pentagonului, potrivit unei carti referitoare la mandatul lui Mattis care urmeaza sa fie publicata, relateaza CNBC.

Analist: Cel mai probabil ca Donald Trump va fi suspendat (VIDEO)

Desi este foarte probabil ca presedintele Donald Trump sa fie suspendat dinfunctie, este putin probabil sa fie condamnat la inchisoare, a precizat pentru Bloomberg analistul american George Friedman,.

Donald Trump, tot mai aproape de suspendarea din functie. Ce document pregateste Opozitia sa adopte

Membrii democrati din cadrul Camerei Reprezentantilor a Statelor Unite au publicat o rezolutie in care prezinta urmatorii pasi in directia suspendarii din functie a lui Donald Trump,.

Marius Turda, profesor la Oxford Brookes University, vine in tara pentru lansarea cartii Istorie si rasism. Ideea de rasa de la Iluminism la Donald Trump

Pana pe 24 noiembrie, Marius Turda, profesor la Oxford Brookes University si director al Centrului de Istorie a Medicinei al aceleiasi universitati, va lansa la Cluj, Iasi, Timisoara, Oradea si Bucuresti volumul Istorie si rasism. Ideea de rasa de la Iluminism la Donald Trump, aparut de curand la Editura Polirom, in traducerea lui Marius-Adrian Hazaparu. Adevarul prezinta programul complet de evenimente.

Donald Trump a laudat pe Twitter un caine-erou talentat care a luat parte la uciderea liderului ISIS (FOTO)

Presedintele american, Donald Trump, a postat marti o postare pe Twitter cu uncaine-erou care a luat parte la uciderea liderului Statului Islamic,Abu Bakr al-Baghdadi. Am declasificat o fotografie a.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )