Libnet.ro
UNICEF

20:30

Donald Trump, mesaj video din spital. Cred ca ma voi intoarce curand si sunt nerabdator sa termin campania asa cum am inceput-o

B1 B1,
Donald Trump, mesaj video din spital. Cred ca ma voi intoarce curand si sunt nerabdator sa termin campania asa cum am inceput-o

Presedintele american, Donald Trump, a postat un mesaj video de 4 minute incare a oferit detalii legate de starea sa de sanatate. Acesta spuneca se simte bine, iar sotia sa, Melania are o stare de. continuă pe B1

VIDEO Donald Trump, mesaj video din spital: Am venit aici, nu ma simteam asa de bine, acum ma simt mai bine. Mesaje contradictorii de la Casa Alba

Presedintele american Donald Trump a publicat un mesaj video de 4 minute, sambata seara, in care spune ca se simte bine, sotia sa Melania se simte bine si urmatoarele zile vor reprezenta adevaratul test dupa ce a fost internat in spital cu Covid-19.

Donald Trump, prima declaratie din spital. Urmatoarele 48 de ore sunt cruciale pentru presedintele american

Sunt bine, cred ca ma intorc curand!. Declaratia a fost facuta de presedintele american, Donald Trump, chiar de la Spitalul Militar Walter Reed, unde se afla internat dupa ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Un barbat deghizat in Hulk a distrus steaua lui Trump de la Hollywood VIDEO

Steaua lui Donald Trump de pe Hollywood Boulevard din Los Angeles a fost din nou vandalizata. Potrivit mass-media americane, suspectul purta costumul lui Hulk, supereroul din universul Marvel cunoscut pentru forta sa incredibila.

Primul mesaj transmis de presedintele Donald Trump, de pe patul de spital

Presedintele american Donald Trump, internat vineri seara in spital cu COVID-19, a postat pe contul sau de Twitter un mesaj in care scrie imi merge bine, cred! Multumesc tuturor.

VIDEO. Donald Trump: Nu ma simteam asa de bine, acum ma simt mai bine

Donald Trump, infectat cu Covid-19, a anuntat printr-un mesaj video ca atunci cand a ajuns la Spital.

VIDEO Donald Trump incearca sa calmeze speculatiile cu privire la starea sa de sanatate. Ce spune presedintele intr-un nou mesaj

Donald Trump a transmis, sambata seara, un mesaj cetatenilor americani din biroul amenajat in incinta spitalului unde este internat, spunand ca se simte mult mai bine. inregistrarea vine dupa ce in presa americana au aparut mai multe informatii pe surse ca presedintele a avut nevoie de oxigen si ca urmatoarele 48 de ore sunt critice pentru sanatatea sa.

Starea de sanatate a lui Donald Trump, infectat cu SARS-CoV-2. Cum se simte presedintele internat in spital (VIDEO)

Medicii de la Spitalul Militar Walter Reed, acolo unde este internat presedintele SUA, infectat cu noul coronavirus. Starea de sanatatea a lui Donald Trump este una buna, presedintele nefiind conectat la aparatele.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru Donald Trump. Ce i-a transmis presedintelui SUA

Vineri dimineata, Donald Trump a anuntat pe Twitter ca, atat el, cat si sotia lui Melania Trump, au fost testati pozitiv pentru coronavirus. Presedintele Romaniei i-a trimis un mesaj lui Donald Trump. Klaus Iohannis mesaj de ultima ora pentru Donald Trump Dupa ce Donald Trump a facut public faptul ca atat el, cat si Melania .

VIDEO Donald Trump, spitalizat in urma infectarii cu COVID-19. Care e starea presedintelui

Presedintele Donald Trump va fi transportat, vineri, la Centrul Medical Militar National Walter Reed pentru a fi tratat pentru Covid-19, a declarat secretarul de presa de la Casa Alba.

Ce mesaj a avut Xi Jinping pentru Donald Trump si Melania Trump, dupa diagnosticarea cuplului prezidential american cu COVID-19

Xi Jinping, presedintele Chinei, le-a transmis un mesaj de simpatie omologului sau din SUA, Donald Trump, si primei doamne Melania, sambata, in contextul in care cuplul prezidential american a fost.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )