Libnet.ro
UNICEF

27 Apr.

Donald Trump, prima declaratie din spital. Urmatoarele 48 de ore sunt cruciale pentru presedintele american

Antena3 Antena3,
Donald Trump, prima declaratie din spital. Urmatoarele 48 de ore sunt cruciale pentru presedintele american

Sunt bine, cred ca ma intorc curand!. Declaratia a fost facuta de presedintele american, Donald Trump, chiar de la Spitalul Militar Walter Reed, unde se afla internat dupa ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. continuă pe Antena3

Donald Trump, mesaj video din spital. Cred ca ma voi intoarce curand si sunt nerabdator sa termin campania asa cum am inceput-o

Presedintele american, Donald Trump, a postat un mesaj video de 4 minute incare a oferit detalii legate de starea sa de sanatate. Acesta spuneca se simte bine, iar sotia sa, Melania are o stare de.

VIDEO Donald Trump, mesaj video din spital: Am venit aici, nu ma simteam asa de bine, acum ma simt mai bine. Mesaje contradictorii de la Casa Alba

Presedintele american Donald Trump a publicat un mesaj video de 4 minute, sambata seara, in care spune ca se simte bine, sotia sa Melania se simte bine si urmatoarele zile vor reprezenta adevaratul test dupa ce a fost internat in spital cu Covid-19.

Presa americana: Simptomele de COVID-19 ale lui Trump, foarte ingrijoratoare. Urmatoarele 48 de ore vor fi critice

Presedintele Donald Trump nu este inca pe un drum clar de recuperare din Covid-19, iar unele dintre semnele sale vitale din ultimele 24 de ore au fost foarte ingrijoratoare, a declarat sambata o persoana familiara cu starea de sanatate a acestuia, care a mai afirmat ca urmatoarele 48 de ore vor fi critice in privinta ingrijirii acestuia, transmite Reuters.

Casa Alba: Donald Trump va fi spitalizat pentru cateva zile

Presedintele american Donald Trump, testat pozitiv cu coronavirus, va fi internat intr-un spital militar de la periferia Washingtonului pentru cateva zile, a anuntat vineri Casa Alba. Potrivit Casei Albe, Trump 74 de ani) va fi spitalizat in urmatoarele cateva zile ca masura de precautie.

Presedintele SUA, depistat recent cu COVID-19, a ajuns la spital. Donald Trump, primele declaratii dupa decizia de a se interna (VIDEO)

UPDATE, 3 octombrie, 01. 50 Presedintele SUA a ajuns la Centrul Medical Militar National Walter Reed din Bethesda, Maryland, unde va fi internat si unde ar putea petrece cateva zile, potrivit apropiatilor.

VIDEO Donald Trump incearca sa calmeze speculatiile cu privire la starea sa de sanatate. Ce spune presedintele intr-un nou mesaj

Donald Trump a transmis, sambata seara, un mesaj cetatenilor americani din biroul amenajat in incinta spitalului unde este internat, spunand ca se simte mult mai bine. inregistrarea vine dupa ce in presa americana au aparut mai multe informatii pe surse ca presedintele a avut nevoie de oxigen si ca urmatoarele 48 de ore sunt critice pentru sanatatea sa.

in ce stare se afla, de fapt, Donald Trump. Rasturnare de situatie: vestea terifianta venita din SUA

Dr. Sean P. Conley, medicul lui Donald Trump, a anuntat intr-o declaratie de presa pe care a tinut-o in fata Centrului Medical Militar Walter Reed din Bethesda, Maryland, ca presedintele SUA se simte bine, chiar daca a avut un pic de febra si stare de oboseala. UPDATE 22:00 Chiar daca medicul lui Donald Trump .

Donald Trump, bolnav de Covid-19: Presedintele SUA ar putea iesi din spital luni (medic)

Starea de sanatate a presedintelui american Donald Trump, diagnosticat cu Covid-19, continua sa se amelioreze si ar putea iesi din spital de luni, a informat duminica echipa de medici care il ingrijeste pe liderul de la Casa Alba, transmite AFP.

Primul mesaj transmis de presedintele Donald Trump, de pe patul de spital

Presedintele american Donald Trump, internat vineri seara in spital cu COVID-19, a postat pe contul sau de Twitter un mesaj in care scrie imi merge bine, cred! Multumesc tuturor.

Presedintele Donald Trump, transportat de urgenta la spital, cu un elicopter, dupa ce s-a infectat cu coronavirus

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a fost transportat de urgenta la spital, cu un elicopter al Marinei, la nici 24 de ore dupa ce a anuntat oficial ca a fost infectat cu coronavirus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 27 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2498 seconds )