Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump, mutare bomba inainte de alegeri. Pe cine va demite daca va fi reales presedinte

Playtech Playtech,
Donald Trump, mutare bomba inainte de alegeri. Pe cine va demite daca va fi reales presedinte

Donald Trump se afla pe ultima suta de metri in campania pentru alegerile prezidentiale. Daca pana acum l-a sustinut, se pare ca Trump sugereaza ca ar dori sa il concedieze pe Fauci dupa alegeri. Donald Trump: Nu spuneti nimanui, dar o sa vedeti dupa alegeri Presedintele Donald Trump a sugerat multimii din Florida ca doreste . continuă pe Playtech

SUA: Celebrul imunolog Anthony Fauci ar putea fi concediat de presedintele Donald Trump

Presedintele SUA, Donald Trump, a sugerat ca il va demite pe celebrul imunolog Anthony Fauci, daca va castiga un nou mandat la Casa Alba. Acesta a anuntat luni ca ar putea lua aceasta decizie in contextul in.

Epidemiologul Anthony Fauci il critica pe Donald Trump in prag de alegeri: Nu ne aflam intr-o situatie buna. SUA au nevoie de o schimbare brusca de directie

Directorul Institutului pentru Alergii si Boli Infectioase al Statelor Unite, epidemiologul Anthony Fauci, i-a adus critici vehemente presedintelui Donald Trump pentru felul in care se raporteaza la pandemia de COVID-19.

Alegeri SUA 2020. Ce s-a schimbat in sondaje: Donald Trump a mai recuperat in unele state-cheie, dar a pierdut teren in altele

Presedintele american Donald Trump a mai recuperat in sondajele nationale inainte de alegerile de pe 3 noiembrie in 9 din cele 12 state decisive pentru desemnarea unui castigator avand in vedere numarul de electori. Biden are insa un avans important si conduce in fata lui Trump in 10 din cele 12 state ce pot inclina balanta in favoarea unuia din candidati. Totodata, Biden are in plus 5. 6% din voturi populare fata de Hillary Clinton in 2016.

Donald Trump si radacinile sale germane

La sase mii de kilometri de Washington se afla comuna Kallstadt, unde au locuit bunicii lui Donald Trump. Acum patru ani, cand acesta a devenit presedintele SUA, primarul din localitate a promis ca va pune, in onoarea lui, o placa comemorativa pe casa bunicilor, insa doar cu conditia ca Trump sa faca ceva mare, pentru America si restul lumii. Cu doua saptamani inainte de alegerile prezidentiale din SUA, la Kallstadt nu e nicio urma de placa comemorativa, remarca Frankfurter Allgemeine Zeitung, intr-un reportaj. Oare sloganul Make America great again nu ii este primarului de ajuns?.

Economia SUA sub Donald Trump, cateva cifre cheie

Pana la pandemia Covid-19, economia Statelor Unite a inregistrat multi indicatori pozitivi, incepand cu ocuparea fortei de munca. Ea a reprezentat astfel principalul atu al presedintelui republican Donald Trump, care cauta un al doilea mandat, potrivit AFP.

Economia SUA sub Donald Trump, cateva cifre cheie

Pana la pandemia Covid-19, economia Statelor Unite a inregistrat multi indicatori pozitivi, incepand cu ocuparea fortei de munca. Ea a reprezentat astfel principalul atu al presedintelui republican Donald Trump, care cauta un al doilea mandat, potrivit AFP.

Donald Trump ne da sfaturi despre restrictiile din pandemie, ca a eliminat virusul in SUA

Aproximativ 9,5 milioane de persoane au fost infectate cu noul coronavirus in SUA si au decedat 237. Aceasta victorie a administratiei conduse Donald Trump se pare ca ii confera.

Donald Trump, omagiu pentru Sean Connery pe Twitter. Cum l-a ajutat actorul pe presedintele american

Donald Trump a scris un mesaj pe Twitter in care mentioneaza ca Sean Connery l-ar fi ajutat la aprobarea unei dezvoltari imobiliare in Scotia, tara mama a actorului.

Donald Trump critica restrictiile europene draconice si ofera sfaturi

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a criticat noile masuri de izolare luate in Europa pentru limitarea raspandirii coronavirusului, pe care le-a numit draconice, avertizand ca Joe Biden, rivalul sau in alegerile de marti, va imita aceste masuri dure si va zdrobi economia.

Donald Trump, o victorie in politica externa pe ultima suta de metri a campaniei

Un american tinut ostatic in Nigeria a fost eliberat in urma unei operatiuni a fortelor speciale ale Statelor Unite. Succesul interventiei americane ii ofera lui Donald Trump o victorie in materie de politica externa pe ultima suta de metri a campaniei pentru alegerile de pe 3 noiembrie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )