Libnet.ro
UNICEF

18:45

Donald Trump a nominalizat un avocat de origine ROMANA la conducerea Oficiului SUA pentru Brevete

B1 B1,
Donald Trump a nominalizat un avocat de origine ROMANA la conducerea Oficiului SUA pentru Brevete

Presedintele american Donald Trump si-a anuntat intentia de a-l nominaliza pe Andrei Iancu, un avocat de origine romana care l-a reprezentat la un moment dat, pentru functia de subsecretar al Comertului. continuă pe B1

Donald Trump a nominalizat un avocat de origine romana la conducerea Oficiului SUA pentru Brevete

Presedintele american Donald Trump si-a anuntat intentia de a-l nominalize pe Andrei Iancu, un avocat de origine romana care l-a reprezentat la un moment dat, pentru functia de subsecretar al Comertului pentru proprietate intelectala si director al Oficiului SUA pentru Brevete si Marci Inregistrate, a anuntat Casa Alba intr-un comunicat, potrivit News. ro.

Trump nominalizeaza un avocat de origine romana pentru a conduce Oficiul SUA pentru Brevete

Presedintele american Donald Trump si-a anuntat intentia de a-l nominaliza pe Andrei Iancu, un avocat de origine romana care l-a reprezentat la un moment dat, pentru functia de subsecretar al Comertului pentru proprietate intelectala si director al Oficiului SUA pentru Brevete si Marci inregistrate, a anuntat Casa Alba intr-un comunicat.

Un roman, nominalizat de Donald Trump pentru a conduce Oficiul SUA pentru Brevete

Presedintele Donald Trump vrea sa-l nominalizeze pe Andrei Iancu, un avocat de origine romana care l-a reprezentat la un moment dat, pentru functia de subsecretar al Comertului pentru proprietate intelectala si director al Oficiului SUA pentru Brevete.

Un roman, nominalizarea lui Donald Trump pentru conducerea Oficiului american pentru Brevete si Marci

Un avocat roman a fost nominalizat de presedintele Donald Trump pentru conducerea Oficiului pentru Brevete si Marci al Statelor Unite, potrivit unui anunt facut de Casa Alba. *** Andrei Iancu, care va.

Un roman, nominalizat de Donald Trump pentru conducerea Oficiului american pentru Brevete si Marci

Presedintele american Donald Trump l-a nominalizat pe romanul Andrei Iancu pentru conducerea Oficiului pentru Brevete si Marci din SUA, potrivit unui anunt al Casei Albe.

Cine este romanul nominalizat de Donald Trump pentru conducerea Oficiului american pentru Brevete si Marci

Presedintele american Donald Trump l-a nominalizat pe romanul Andrei Iancu pentru conducerea Oficiului pentru Brevete si Marci din SUA, potrivit unui anunt al Casei Albe.

Donald Trump vrea ca politia americana o sa aiba arme de razboi

Presedintele american Donald Trump urmeaza sa autorizeze luni extinderea transferurilor de echipament militar catre politie, revenind astfel asupra restrictiilor puse in practica de predecesorul sau de la.

Paris Jackson, discurs impresionant pe scena MTV VMA: tanarale-a dat o replica dura nationalistilor albi si l-a ironizat pe Donald Trump VIDEO

Paris Jackson, fiica regretatului Michael Jackson, a tinut un discurs impresionant in timpul ceremoniei decernarii premiilor MTV Video Music Awards. Model si actrita, Paris Jackson a transmis un mesaj dur ca raspuns la violentele petrecute recent in orasul american Charlottesville si l-a ironizat pe liderul american Donald Trump.

Donald Trump ordona armatei sa nu mai recruteze persoane transgen

Presedintele american Donald Trump a semnat ieri un document prin care ordona Pentagonului sa nu mai recruteze persoane transgen, insa lasa Departamentului Apararii sa transeze in cazul celor care sunt deja inrolati, relateaza AFP.

Donald Trump ordona armatei sa nu mai recruteze persoane transgen

Presedintele american Donald Trump a semnat vineri un document prin care ordona Pentagonului sa nu mai recruteze persoane transgen, insa lasa Departamentul Apararii misiunea de a dispune in cazul celor care sunt deja inrolati, relateaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )