Libnet.ro
UNICEF

19:00

Donald Trump: Nu as pierde voturi nici daca as impusca pe cineva in centrul New York-ului

Adevărul Adevărul,
Donald Trump: Nu as pierde voturi nici daca as impusca pe cineva in centrul New York-ului

Magnatul Donald Trump, favorit pentru a reprezenta Partidul Republican in scrutinul prezidential din SUA, este increzator in popularitatea pe care o are, afirmand, intr-un discurs, ca nu ar pierde voturi nici daca ar impusca pe cineva in centrul New York-ului. continuă pe Adevărul

VIDEO Donald Trump: Nu as pierde voturi nici daca as impusca pe cineva in centrul New York-ului

Magnatul Donald Trump, favorit pentru a reprezenta Partidul Republican in scrutinul prezidential din SUA, este increzator in popularitatea pe care o are, afirmand intr-un discurs ca nu ar pierde voturi nici daca ar impusca pe cineva in centrul New York-ului.

Donald Trump, criticat dupa ce a distribuit pe Twitter un mesaj ironic la adresa lui Jeb Bush postat de un utilizator neonazist

Magnatul Donald Trump, favorit pentru a reprezenta Partidul Republican in scrutinul prezidential din SUA, si-a atras critici fiindca a distribuit un mesaj postat pe Twitter de un utilizator care se intituleaza WhiteGenocideTM GenocidulAlb) si care manifesta accente rasiste si neonaziste, informeaza CNN.

Donald Trump, gafa de proportii in campania electorala. A confundat veteranii de razboi americani cu cei rusi

Donald Trump a reusit intr-o singura dimineata sa socheze opinia publica de doua ori, facand o serie de greseli, probabil, care starnesc deopotriva amuzament si revolta. Dupa ce a promovat o fotografie.

Donald Trump, cu un pas mai aproape de Casa Alba

Principalul candidat republican Donald Trump are un mare avans in cursa pentru nominalizare pentru alegerile prezidentiale din Statele Unite in 2016, sustinut de 40,6% dintre cei intervievati, plasandu-se cu mult.

Sondaj: Donald Trump este principalul favorit pentru Casa Alba

Principalul candidat republican Donald Trump are un mare avans in cursa pentru nominalizare pentru alegerile prezidentiale din Statele Unite.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )