Libnet.ro
UNICEF

10:00

Donald Trump a primit critici dure din partea Germaniei. Presedintele SUA a fost acuzat ca a slabit Occidentul

Antena3 Antena3,
Donald Trump a primit critici dure din partea Germaniei. Presedintele SUA a fost acuzat ca a slabit Occidentul

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a fost criticat dur de seful diplomatiei germane, Sigmar Gabriel. El sustine ca politicile lipsite de perspectiva care sunt promovate de administratia de la. continuă pe Antena3

Presedintele SUA, Donald Trump, dezminte acuzatiile din presa despre ginerele sau, Jared Kushner: Multe din scurgerile de la Casa Alba sunt minciuni inventate de media FakeNews

Presedintele american, Donald Trump, a acuzat presa din SUA ca ar raspandi stiri false despre ginerele sau, Jared Kushner, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Donald Trump, critic la adresa Germaniei, dupa afirmatiile cancelarului Angela Merkel: Platesc mult mai putin decat trebuie pentru NATO si Armata

Presedintele american Donald Trump a critica, marti, Germania pentru nivelul excedentului comercial in relatia cu Statele Unite si pentru cel al cheltuielilor militare.

Martin Schulz il numeste pe Donald Trump un distrugator al tuturor valorilor occidentale

Candidatul de centru-stanga la functia de cancelar al Germaniei, Martin Schulz, l-a acuzat marti pe presedintele SUA, Donald Trump, de distrugerea valorilor occidentale si subminarea cooperarii internationale, scrie Reuters.

Investigatiile Congresului SUA se extind asupra avocatului personal al lui Donald Trump

Ancheta Congresului SUA pe tema presupusului amestec al Rusiei in alegerile prezidentiale din 2016 si a posibilelor conexiuni ale apropiatilor presedintelui american Donald Trump cu Moscova s-a extins asupra lui Michael Cohen, avocatul personal al liderului de la Casa Alba.

Donald Trump ataca Germania intr-un mesaj postat pe Twitter

Liderul Casei Albe, Donald Trump, a criticat marti Germania pentru nivelul excedentului comercial in relatia cu SUA, dar si pentru cel al cheltuielilor militare, o reactie ce vine dupa ce cancelarul federal german, Angela Merkel, a pus duminica sub semnul indoielii calitatea Statelor Unite de aliat de incredere al Europei, releva Reuters.

Emmanuel Macron recunoaste: Celebra strangere de mana cu Donald Trump nu a fost un gest nevinovat (VIDEO)

Presedintele francez Emmanuel Macron a recunoscut ca deja celebra strangerea de mana dintre el si Donald Trump a avut o semnificatie aparte. intr-un interviu pentru Journal du Dimanche,.

Phenianul anunta ca recentul test cu racheta a fost un succes. Donald Trump: Este o mare lipsa de respect fata de China

Coreea de Nord sustine ca cel mai recent test cu racheta, care a avut loc luni, a fost un succes. Presedintele american Donald Trump a condamnat autoritatile de la Phenian, precizand ca initiativa denota o mare lipsa de respect fata de China.

Donald Trump isi schimba atitudinea fata de Putin: SUA ar putea creste cheltuielile Pentagonului pentru apararea flancului estic al NATO

Administratia presedintelui american Donald Trump a propus o crestere de 40,3% a bugetului Pentagonului dedicat apararii tarilor din flancul estic al NATO Romania, Bulgaria, Polonia si tarile baltice) i.

Donald Trump denunta minciunile presei, la cateva ore de la intoarcerea in SUA

Presedintele american Donald Trump, care s-a intors in Statele Unite dupa primul sau turneu in strainatate, a denuntat din nou minciunile presei, intr-o serie de mesaje publicate duminica pe Twitter.

Donald Trump s-a intors la Washington din primul sau turneu in strainatate la o Casa Alba in plina criza

Donald Trump s-a intors la Washington, dupa mai multe de o saptamana in Orientul Mijlociu si in Europa, la o Casa Alba in criza, unde ancheta privind legaturile cu Rusia il vizeaza deja pe unul dintre cei mai apropiati consilieri ai sai - ginerele sau Jared Kushner, relateaza News. ro citand AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )