Libnet.ro
UNICEF

18:00

Presedintele SUA, Donald Trump, dezminte acuzatiile din presa despre ginerele sau, Jared Kushner: Multe din scurgerile de la Casa Alba sunt minciuni inventate de media FakeNews

România Liberă România Liberă,
Presedintele SUA, Donald Trump, dezminte acuzatiile din presa despre ginerele sau, Jared Kushner: Multe din scurgerile de la Casa Alba sunt minciuni inventate de media FakeNews

Presedintele american, Donald Trump, a acuzat presa din SUA ca ar raspandi stiri false despre ginerele sau, Jared Kushner, transmite Reuters, potrivit Agerpres. continuă pe România Liberă

Presedintele SUA, Donald Trump, a anuntat ca va lua o decizie in privinta acordului climatic saptamana ce urmeaza

Presedintele SUA, Donald Trump, a scris, sambata pe Facebook, ca va lua o decizie in legatura cu Acordul climatic de la Paris saptamana urmatoare, potrivit Mediafax.

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a informat ca discutiile cu presedintele SUA, Donald Trump, dezvaluie diferente de opinie privind Rusia

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a informat ca discutiile cu presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, dezvaluie diferente de opinie privind relatia cu Rusia, dar exista un acord privind aspecte cheie, potrivit Mediafax.

VIDEO. Presedintele Donald Trump l-a imbrancit pe premierul din Muntenegru pentru a se aseza in centrul pozei oficiale de la summit-ul NATO

Presedintele SUA, Donald Trump, l-a imbrancit pe premierul Muntenegrului, Dusko Markovic, joi seara, la summitul NATO de la Bruxelles, transmit agentiile internationale de presa.

Discursul lui Donald Trump de la summit-ul NATO i-a iritat pe liderii europeni: Ce reactii au avut presedintele francez si premierii din Belgia si Luxemburg

Presedintele SUA Donald Trump a subliniat, in discursul pe care l-a sustinut joi in fata liderilot tarilor NATO, necesitatea ca statele membre sa acorde bugete mai mari pentru.

Discursul lui Donald Trump de la summit-ul NATO i-a iritat pe liderii europeni: Ce reactii au avut presedintele francez si premierii din Belgia si Luxemburg(VIDEO)

Presedintele SUA Donald Trump a subliniat, in discursul pe care l-a sustinut joi in fata liderilot tarilor NATO, necesitatea ca statele membre sa acorde bugete mai mari pentru.

Banii au inceput sa curga spre NATO, scrie Donald Trump pe Twitter

Statele din NATO isi sporesc deja contributiile la bugetul Aliantei, a scris sambata pe reteaua de socializare Twitter presedintele american Donald Trump, aflat la Taormina, in Italia, pentru Summitul G7.

Donald Trump s-a intors la Washington din primul sau turneu in strainatate la o Casa Alba in plina criza

Donald Trump s-a intors la Washington, dupa mai multe de o saptamana in Orientul Mijlociu si in Europa, la o Casa Alba in criza, unde ancheta privind legaturile cu Rusia il vizeaza deja pe unul dintre cei mai apropiati consilieri ai sai - ginerele sau Jared Kushner, relateaza News. ro citand AFP.

Donald Trump denunta minciunile presei, la cateva ore de la intoarcerea in SUA

Presedintele american Donald Trump, care s-a intors in Statele Unite dupa primul sau turneu in strainatate, a denuntat din nou minciunile presei, intr-o serie de mesaje publicate duminica pe Twitter.

Donald Trump: Germanii sunt rai, foarte rai

Presedintele american Donald Trump a criticat Germania si vanzarile sale de masini catre SUA in cursul unei intalniri joi cu liderii Uniunii Europene, sustine saptamanalul Der.

Donald Trump pe Twitter, dupa summitul NATO: Aliatii isi cresc contributiile la blocul militar, banii au inceput sa curga

Presedintele american Donald Trump a scris sambata, pe Twitter, ca aliatii NATO au inceput deja sa isi suplimenteze contributiile la blocul militar si ca banii au inceput sa curga, la doua zile dupa ce presedintele a criticat membrii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )