Libnet.ro
UNICEF

12:15

Donald Trump, primit cu fast la Beijing: covor rosu la aeroport, ceai in Orasul Interzis, spectacol de opera si zeci de acorduri comerciale

Adevărul Adevărul,
Donald Trump, primit cu fast la Beijing: covor rosu la aeroport, ceai in Orasul Interzis, spectacol de opera si zeci de acorduri comerciale

Presedintele american Donald Trump a avut parte de o primire fastuoasa in China, fiind intampinat cu covorul rosu si delectat cu un program artistic special inainte de abordarea unor dosare sensibile, intre care cel legat de programul nuclear al Coreei de Nord. continuă pe Adevărul

Donald Trump sarbatoreste un an de presedintie ignorand o seara de infrangeri in alegerile locale

Partidul Republican al presedintelui Donald Trump a suferit mai multe infrangeri in alegerile locale, ce au luat alura de refrendum impotriva miliardarului, care sarbatoreste miercuri un an de cand a fost ales, scrie AFP.

Donald Trump, vizita oficiala in China. Ce teme vor dezbate liderul american si cel chinez - VIDEO

Presedintele american Donald Trump a sosit miercuri in China pentru o vizita de stat de trei zile, etapa cea mai delicata a turneului sau asiatic, in cursul caruia incearca sa construiasca un fr.

Donald Trump, un nou mesaj provocator la adresa Coreei de Nord

Presedintele american, Donald Trump, a adresat miercuri la Seul un avertisment dictaturii crude de la Phenian, indemnand-o sa nu subestimeze niciodata determinarea Statelor Unite s.

Donald Trump avertizeaza Coreea de Nord: Nu ne subestimati

Presedintele american Donald Trump a adresat miercuri la Seul un avertisment dictaturii crude de la Phenian, indemnand-o sa nu subestimeze niciodata determinarea Statelor Unite si.

Donald Trump catre Coreea de Nord: Nu ne subestimati!

Presedintele american, Donald Trump, a lansat miercuri la Seul un avertisment catre liderul de la Phenian, indemnandu-l sa nu subestimeze niciodata hotararea SUA si sa renunte la programul sau nuclear, scrie AFP.

Donald Trump nu ar vrea sa restrictioneze accesul la port-arme: Sute de oameni ar fi murit in masacrul din Texas daca ar fi existat legi mai stricte cu privire la port-arme

Donald Trump sustine ca masacrul de la biserica din Texas ar fi culminat cu mult mai multe morti daca ar fi existat legi mai stricte in SUA cu privire la detinerea armelor, relateaza Telegraph. Presedintele Americii afirma ca masacrul nu a fost mai grav tocmai pentru ca cineva a avut posibilitatea de a detine o arma si de a riposta, punand punct atacului.

Donald Trump dezvaluie: Habar n-aveam cate tari sunt in lume

Donald Trump a marturisit ca atunci cand a fost ales presedinte al Statelor Unite habar nu avea cate tari sunt in lume. El a facut aceste declaratii la Palatul Akasaka din Tokyo. Liderul.

Donald Trump nu a fost invitat pana acum la summitul climatic de la Paris din decembrie

Presedintele Donald Trump, care a retras Statele Unite din acordul climatic de la Paris din 2015, nu este invitat la acest moment la summitul ce se va tine in decembrie in capitala Frantei, a declarat un oficial din cabinetul presedintelui Emmanuel Macron, potrivit Reuters.

Donald Trump in Coreea de Sud: pranz cu soldatii de la baza militara Humphreys, dineu la Casa Albastra

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a sosit marti in Coreea de Sud, a doua escala in cadrul calatoriei de 11 zile in Asia, turneu dominat de amenintarea nucleara reprezentata de Coreea de Nord.

Vladimir Putin si Donald Trump vor discuta despre Coreea de Nord la summitul din Vietnam (Kremlin)

Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat marti ca Vladimir Putin si Donald Trump vor discuta despre Coreea de Nord in cadrul forumului pentru Cooperare economica Asia-Pacific care are loc in aceasta saptamana in Vietnam, anunta Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )