Libnet.ro
UNICEF

10:15

Donald Trump a promulgat noile sanctiuni economice impotriva Rusiei

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump a promulgat noile sanctiuni economice impotriva Rusiei

Presedintele american Donald Trump a promulgat miercuri noile sanctiuni economice impotriva Rusiei, adoptate de Congres pentru a pedepsi Moscova pentru amestecul in alegerile prezidentiale americane, a anuntat Casa Alba, citata de AFP. continuă pe Hotnews

UPDATE Donald Trump a promulgat noile sanctiuni economice impotriva Rusiei

Presedintele american Donald Trump a promulgat miercuri noile sanctiuni economice impotriva Rusiei, adoptate de Congres pentru a pedepsi Moscova pentru amestecul in alegerile prezidentiale americane, a anuntat Casa Alba, citata de AFP.

Donald Trump a promulgat noile sanctiuni economice impotriva Rusiei

Presedintele american, Donald Trump, a promulgat miercuri noile sanctiuni economice impotriva Rusiei, masuri care au fost adoptate de Congres pentru a pedepsi Moscova in urma implicarii sale in.

Donald Trump a promulgat noile sanctiuni americane impotriva Rusiei

Presedintele Donald Trump a promulgat, miercuri, noile sanctiuni economice ale Statelor Unite impotriva Rusiei, care au fost adoptate de Congresul SUA pentru a pedepsi Moscova, pe care o acuza de ingerinta in alegerile prezidentiale din SUA de anul trecut.

Donald Trump a promulgat noile sanctiuni impotriva Rusiei

Presedintele american Donald Trump a descris drept 'imperfecte' noile sanctiuni impotriva Rusiei pe care le-a promulgat miercuri, intrucat in opinia sa ele risca sa apropie China,.

Victor Ponta reactioneaza dupa ultima miscare a SUA: Ce va face presedintele Iohannis?

Fostul premier Victor Ponta a reactionat miercuri, pe contul personal de socializare, dupa ce presedintele americanDonald Trump a promulgat noile sanctiuni economice impotriva Rusiei, care au fost.

Jean-Claude Juncker: UE este gata sa riposteze daca va fi afectata de sanctiunile SUA impotriva Rusiei

Uniunea Europeana este gata sa riposteze in cateva zile, daca interesele sale economice vor fi afectate de noile sanctiuni americane impotriva Rusiei, a afirmat miercuri presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

Mike Pence: Presedintele Donald Trump va promulga in curand noile sanctiuni care vizeaza Rusia / Acestea permit sanctionarea companiilor europene care lucreaza la gazoductele rusesti

Vicepresedintele american Mike Pence a afirmat marti ca Donald Trump va semna in curand noile sanctiuni privind Rusia si care au relansat disputele diplomatice dintre cele doua superputeri militare, scrie AFP.

Trump aproba noi sanctiuni pentru Rusia

Donald Trump a semnat un proiect de lege care impune noi sanctiuni Rusiei pentru presupusa lor amestecare in alegerile din 2016. Proiectul de lege, semnat la Casa Alba, impune sanctiuni si Iranului si Coreei de Nord. Rusia neaga interferarea in alegerile SUA, iar Trump neaga colaborarea cu aceasta.

Donald Trump: Casa Alba este o adevarata cocina

Presedintele american Donald Trump le-a spus membrilor clubului sau de golf din New Jersey ca petrece atat de mult timp departe de Washington deoarece Casa Alba este o adevarata cocina, relateaza The Associated Press.

Fox News, dat in judecata de un colaborator pentru ca a difuzat informatii false la cererea lui Donald Trump

Postul Fox News, sustinator al lui Donald Trump, a fost dat in judecata marti de unul dintre colaboratorii sai, care sustine ca televiziunea a difuzat informatii false la cererea presedintelui Statelor Unite, pentru a slabi puterea democratilor si a-i sprijini agenda, informeaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )