Libnet.ro
UNICEF

10:15

Donald Trump propune extinderea NATO spre Orientul Mijlociu, in contextul tensiunilor SUA-Iran

Antena3 Antena3,
Donald Trump propune extinderea NATO spre Orientul Mijlociu, in contextul tensiunilor SUA-Iran

Presedintele SUA, Donald Trump, a declarat ca sprijina extinderea Organizatiei Tratatului Atlanticului de Nord astfel incat sa includa si tari din Orientul Mijlociu, in timp ce SUA incearca sa-si reduca prezenta militara in lume. continuă pe Antena3

Trump vrea extinderea NATO in Orientul Mijlociu

Presedintele american Donald Trump a pledat joi pentru extinderea NATO, chiar si in tari din Orientul Mijlociu, transmite Reuters.

Donald Trump considera ca NATO ar trebui sa se extinda

Presedintele SUA, Donald Trump, a declarat joi ca sprijina extinderea Organizatiei Tratatului Atlanticului de Nord astfel incat sa includasi tari din Orientul Mijlociu, in timp ce SUA incearca sa-si reduca prezenta militara in lume, informeaza Reuters.

Seful NATO, de acord cu Trump in privinta cresterii rolului Aliantei in Orientul Mijlociu

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a convenit, intr-o convorbire telefonica cu Donald Trump, ca Aliatii ar putea contribui mai mult in Orientul Mijlociu, asa cum a cerut presedintele american, scrie AFP.

Teodor Melescanu, despre situatia din Orientul Mijlociu: Romania nu este expusa in vreun fel, dar putem sa contribuim cu idei pentru incetarea conflictului

Teodor Melescanu, presedintele Senatului si fost ministru de Externe, a avut o prima reactie dupa discursul sustinut de Donald Trump referitor la conflictul din Orientul Mijlociu.

Iohannis: Se pot examina cai pentru ca NATO sa se implice mai mult in Orientul Mijlociu si in combaterea terorismului (VIDEO)

Am asistat la agravarea situatiei de securitate din Orientul Mijlociu, iar solutia este ca eforturile comune de reconstructie din Irak sa continue, la fel si lupta noastra impotriva terorismului, a declarat.

Tari arabe in NATO? Donald Trump: Cred ca ar trebui sa se extinda si sa includem Orientul Mijlociu, absolut

In contextul crizei din Orientul Mijlociu in care Statele Unite si Iranul sunt la un pas de conflict, presedintele american Donald Trump sustine ca NATO ar trebui sa se extinda si spre aceasta zona pentru a pr.

JENS STOLTENBERG SI DONALD TRUMP: Alianta ar putea contribui mai mult la stabilitatea regionala in Orientul Mijlociu si la lupta antiterorista

Presedintele SUA Donald Trump si secretarul general al NATO Jens Stoltenberg au convenit, intr-o convorbire telefonica, ca Alianta ar putea contribui mai mult la stabilitatea regionala in Orientul Mijlociu si la lupta antiterorista.

LIDERUL SUA, DONALD TRUMP: Fortele americane sunt pregatite pentru orice!

Se pare ca Iranul da inapoi - un lucru bun pentru intreaga lume Fortele americane sunt pregatite pentru orice, insa se pare ca Iranul da inapoi, ceea ce este un lucru bun pentru intreaga lume, a declarat ieri, presedintele SUA, Donald Trump, dupa ce, in noaptea de marti spre miercuri, Iranul a atacat cu rachete unele baze americane din Irak.

Trump crede ca NATO ar trebui sa se extinda pentru a include si Orientul Mijlociu

Presedintele american Donald Trump a spus joi ca sprijina extinderea NATO pentru a include tari din Orientul Mijlociu, relateaza Reuters.

Donald Trump cere NATO sa fie mai implicat in conflictul din Orientul Mijlociu. Ce rol ar putea avea Romania

O presupusa confruntare militara directa intre Washington si Teheran a iesit din joc, a afirmat Dan Dungagiu, directorul ISPRI, specialist in geopolitica, la Antena 3, la scurt timp dupa conferinta de presa sustinuta de Donald Trump. Liderul SUA a cerut NATO sa se implice mai mult in conflictul din Orientul Mijlociu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )