Libnet.ro
UNICEF

17:00

Teodor Melescanu, despre situatia din Orientul Mijlociu: Romania nu este expusa in vreun fel, dar putem sa contribuim cu idei pentru incetarea conflictului

Antena3 Antena3,
Teodor Melescanu, despre situatia din Orientul Mijlociu: Romania nu este expusa in vreun fel, dar putem sa contribuim cu idei pentru incetarea conflictului

Teodor Melescanu, presedintele Senatului si fost ministru de Externe, a avut o prima reactie dupa discursul sustinut de Donald Trump referitor la conflictul din Orientul Mijlociu. continuă pe Antena3

Teodor Melescanu, despre conflictul din Orientul Mijlociu: Nu cred ca pentru moment Romania este expusa

Fostul ministru de externe Teodor Melescanu a declarat miercuri ca este nevoie de o pozitie unitara a UE in privinta conflictului SUA-Iran, astfel incat conflictul desfasurat acum pe teritoriul Irakului sa nu extinda si in alte tari.

Traian Basescu, despre tensiunile din Orientul Mijlociu: Romania e aparata de o lovitura care ar putea veni din Iran. Scutul de la Deveselu ne protejeaza (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Romania este aparata de scutul de la Deveselu in cazul unui eventual atac venit din.

NATO se reuneste de urgenta. Situatia din Orientul Mijlociu pare sa se inrautateasca de la o ora la alta

Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, a convocat o reuniune de urgenta a Consiliului Nord-Atlantic pentru luni, in conditiile in care situatia din Orientul Mijlociu este tot mai tensionata, potrivit DPA ci.

PSD, reactie in criza din Orientul Mijlociu: Romania trebuie sa isi evalueze rolul in regiune si in interiorul NATO

Partidul Social Democrat PSD) considera ca Romania trebuie sa trateze cu responsabilitate escaladarea tensiunilor din Orientul Mijlociu si sa isi reafirme angajamentele sale fata de partenerii sai din NATO si fata de SUA.

Klaus Iohannis, preocupat de situatia din Orientul Mijlociu

Situatia din Irak, dupa eliminarea generalului iranian Qassem Soleimani de catre Statele Unite, priveste si Romania, care are foarte multi cetateni romani care traiesc si muncesc in zona Orientului Mijlociu si in Irak, dar si militari in aceasta tara, a declarat, ieri, presedintele Klaus Iohannis, care a facut apel la o abordare calma, diplomatica, o de-escaladare si revenirea la un calm in aceasta zona.

Merkel si Putin se intalnesc sa discute despre crizele din Orientul Mijlociu

Cancelarul german Angela Merkel urmeaza sa se intalneasca, sambata, la Moscova, cu presedintele rus Vladimir Putin, in contextul amplificarii tensiunilor in Orientul Mijlociu si in alte regiuni, a anuntat, ieri, Guvernul german, relateaza The Associated Press, conform news. ro.

Angela Merkel se intanleste cu Vladimir Putin pentru a discuta despre crizele din Orientul Mijlociu

Cancelarul german Angela Merkel se intalneste sambata, la Moscova, cu presedintele rus Vladimir Putin, in contextul amplificarii tensiunilor in Orientul Mijlociu si in alte regiuni, a anuntat luni Guvernul german, relateaza The Associated Press.

Zborurile catre Dubai s-ar putea schimba, dupa evenimentele din Orientul Mijlociu. Anuntul facut de Wizz Air

Operatorul de curse aeriene Wizz Air monitorizeaza evenimentele din Orientul Mijlociu si ar putea decide modificarea programului zborurilor catre Dubai, daca situatia o va cere, se arata intr-un comunicat remis.

Angela Merkel, sambata, la Moscova pentru a discuta cu Vladimir Putin despre criza din Orientul Mijlociu

Cancelarul german, Angela Merkel, se va deplasa sambata, 11 ianuarie, in Rusia, unde va discuta criza din Orientul Mijlociu cu presedintele rus, Vladimir Putin, a anuntat luni serviciul de presa al liderului de la Moscova, citat de Reuters.

PSD: Romania trebuie sa trateze cu responsabilitate escaladarea tensiunilor din Orientul Mijlociu

PSD considera ca tara noastra trebuie sa trateze cu responsabilitate escaladarea tensiunilor din Orientul Mijlociu si sa isi evalueze rolul in regiune si in interiorul NATO, reafirmandu-si sprijinul pentru orice demers coerent de consolidare a securitatii tarii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )