Libnet.ro
UNICEF

15:00

Donald Trump refuza participarea la dezbaterea online cu Joe Biden: Nu-mi voi pierde timpul cu asta

B1 B1,
Donald Trump refuza participarea la dezbaterea online cu Joe Biden: Nu-mi voi pierde timpul cu asta

A doua dezbatere pentru alegerile prezidentiale din SUA, stabilite pentru data de 3 noiembrie, se vor organiza online, pe 15 octombrie, informeaza CNN. Decizia vine dupa ce Donald Trump a fost depistat pozitiv. continuă pe B1

Donald Trump merge la a doua dezbatere prezidentiala cu Joe Biden. Evenimentul devenise incert odata cu vestea ca presedintele SUA are COVID-19

Donald Trump, presedintele SUA, are de gand sa participe la a doua dezbatere prezidentiala, care va avea loc saptamana viitoare la Miami, la mai putin de doua saptamani distanta de momentul in care.

Joe Biden face pasul inapoi. Cere anularea dezbaterii cu Donald Trump, din cauza COVID-19

Donald Trump si Joe Biden, cei doi candidati pentru fotoliul de la Casa Alba,urmeaza sa aiba cea de-a doua confruntare. Dezbaterea televizata ar urma sa se anuleze la cererea democratului. A doua.

Donald Trump refuza a doua dezbatere cu Joe Biden in noile conditii. N-am de gand sa-mi pierd timpul cu ...

Presedintele SUA, Donald Trump, a anutat, joi, ca nu va participa la cea de-a doua confruntare cu contracandidatul democrat Joe Biden, dupa ce Comisia pentru Dezbateri pentru Dezbateri a anuntat noile conditii de desfasurare a evenimentului, relateaza CNN.

Ofensiva dura marca Donald Trump. Joe Biden, un tacanit cu IQ mic

Donald Trump, presedintele american in exercitiu, a reactionat pe Twitter, la scurt timp dupa ce Joe Biden a declarat ca nu vrea sa participe la dezbatere cu candidatul republican, daca acesta inca prezinta se.

Ce avere are Joe Biden, oponentul lui Donald Trump in cursa pentru Casa Alba

Joe Biden 77 de ani) este unul dintre cei mai cunoscuti si mai longevivi politicieni din Statele Unite ale Americii. Democratul promite sa-l invinga pe Donald Trump la alegerile din noiembrie. A acumulat.

Alegeri SUA 2020. Cand vor avea loc urmatoarele dezbateri dintre Donald Trump si Joe Biden

Donald Trump si Joe Biden ar fi trebuit sa se confrunte in trei dezbateri, dar acest lucru a fost pus la indoiala de faptul ca presedintele a fost dus la spital pentru a fi tratat de.

NYT: Echipele lui Donald Trump si Joe Biden negociaza organizarea unei dezbateri in format clasic

Joseph Biden, candidatul Partidului Democrat in scrutinul prezidential din SUA, ar putea accepta organizarea altei dezbateri electorale cu prezenta fizica, in contextul in care presedintele Donald Trump a anuntat ca nu accepta o dezbatere prin videoconferinta, informeaza ziarul The New York Times.

Alegeri SUA 2020. Romanii ar trebui sa tina cu Joe Biden sau cu Donald Trump?

Ce au insemnat pentru Romania cei patru ani cu Donald Trump la Casa Alba si la ce ar trebui sa ne asteptam de la alegerile din SUA din 3 noiembrie 2020, plus alte intrebari, intr-un interviu cu Antonia Colibasanu, analist geopolitic la Geopolitical Futures si lector universitar doctor la SNSPA.

Joe Biden, cu 10 procente in fata lui Trump in cel mai recent sondaj, realizat dupa imbolnavirea presedintelui

Democratul Joe Biden il devanseza cu 10 puncte procentuale pe Donald Trump, intr-un sondaj ReutersIpsos efectuat intre 2-3 octombrie, dupa ce presedintele a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, majoritatea americanilor considerand ca acesta ar fi putut sa evite boala daca ar fi luat virusul mai in serios.

Cine este sotul celebrei Kamara Harris, vectorul de imagine al lui Joe Biden la alegeri

Deja toata lumea o cunoaste pe Kamala Harris, propunerea lui Joe Biden pentru functia de Vicepresedinte al Statelor Unite. Dar iata cine este sotul acesteia! .

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )