Libnet.ro
UNICEF

19:16

DONALD TRUMP: Rezerva Federala este prea mandra sa-si recunoasca greselile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DONALD TRUMP: Rezerva Federala este prea mandra sa-si recunoasca greselile

Presedintele american Donald Trump a declarat miercuri ca Rezerva Federala a SUA Fed) trebuie sa reduca ratele dobanzilor mai repede si mai mult pentru ca Statele Unite sa fie competitive fata de alte tari, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

DONALD TRUMP: Economia SUA este intr-o pozitie foarte solida

Presedintele american Donald Trump a respins ingrijorarile privind un razboi comercial prelungit cu China, declarand ca SUA sunt intr-o pozitie foarte solida, la o zi dupa ce administratia sa a sporit tensiunile etichetand Beijingul drept manipulator valutar, transmite Reuters.

ONU ii transmite lui Donald Trump ca pedeapsa cu moartea este inacceptabila

Biroul inaltului Comisar al ONU pentru Drepturile Omului a declarat ca pedeapsa capitala este inacceptabila pentru orice crima, ca raspuns la afirmatiile facute de presedintele american Donald Trump in urma atacurilor armate din SUA, scrie Mediafax, citand Dpa.

Carl Lewis, despre Donald Trump: Este rasist, partinitor si misogin

Fostul atlet Carl Lewis, multiplu campion mondial si olimpic, a declarat ca sportivele merita sa fie tratate si platite corect si l-a criticat pe presedintele Donald Trump, caracterizandu-l drept rasist, partinitor si misogin, relateaza Associated Press.

Cine este Kamala Harris, principalul contracandidat al lui Donald Trump la alegerile prezidentiale din SUA

Kamala Harris, o femeie in lumea barbatilor. Povestea senatoarei care candideaza la prezidentiale in SUA. Are 54 de ani, este fiica unor imigranti din Jamaica si India, a doua femeie de culoare aleasa in Senatul SUA din California si poate viitorul presedinte al SUA. Vorbim despre senatorul Kamala Harris, care si-a anuntat candidatura la alegerile .

Presedintele Iohannis se va intalni pe 20 august cu presedintele SUA, Donald Trump

Presedintele Klaus Iohannis va efectua, pe 19 si 20 august, o vizita la Washington, la invitatia omologului american, Donald Trump, a precizat marti seara Administratia Prezidentiala, noteaza Agerpres.

Donald Trump acuza Google ca il defavorizeaza

Donald Trump, care reproseaza in mod regulat gigantilor IT implicarea politica, a acuzat marti Google ca il defavorizeaza, in apropierea alegerilor prezidentiale americane, critici respinse de grup, scrie AFP.

Donald Trump si Kim Jong Un au o intelegere privind rachetele intercontinentale

Donald Trump, presedintele Satelor Unite si liderul nord-coreean Kim Jong Un au o intelegere conform.

Donald Trump il va primi pe Klaus Iohannis, la Casa Alba, in 20 august

Presedintele SUA, Donald Trump, il va primi pe presedintele Klaus Iohannis, la Casa Alba, in 20 august, a anuntat purtatorul de cuvant al Casei Albe.

Donald Trump il primeste pe Klaus Iohannis la Casa Alba, pe 20 august

Presedintele SUA, Donald Trump, il va primi pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, la Casa Alba, pe 20 august, anunta marti intr-un comunicat presedintia americana. Cei doi lideri vor discuta despre.

Donald Trump se intalneste cu Klaus Iohannis, pe 20 august, la Casa Alba

Donald Trump il va primi marti, 20 august, la Casa Alba, pe presedintele Klaus Iohannis.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )