Libnet.ro
UNICEF

12:30

Donald Trump e sigur ca Boris Johnson va face o treaba grozava cu Brexitul. Viitorul premier al Regatului Unit va fi anuntat marti, 23 iulie

B1 B1,
Donald Trump e sigur ca Boris Johnson va face o treaba grozava cu Brexitul. Viitorul premier al Regatului Unit va fi anuntat marti, 23 iulie

Presedintele american Donald Trump a declarat, vineri, ca este pregatit sa lucreze cu Boris Johnson, care pare sa fie principalul favorit in cursa catre sefia conservatorilor britanici si, implicit, catre. continuă pe B1

Trump se declara convins ca Boris Johnson va face o treaba excelenta, ca vor avea relatii excelente si o critica din nou pe May pe tema Brexitului

Presedintele american Donald Trump a anuntat vineri ca a discutat cu Boris Johnson, favoritul la postul de premier britanic, si s-a declarat convins ca acesta va face o treaba excelenta la numarul 10 pe Downing Street, relateaza AFP.

Boris Johnson numeste total inacceptabil atacul lui Trump

Boris Johnson, fost ministru britanic de Externe, a declarat ca atacul lui Donald Trump asupra celor patru membre al Congresului a fost total inacceptabil, adaugand ca nu intelege de ce presedintele american a facut acele afirmatii, informeaza Politico.

Boris Johnson doreste ca perioada de tranzitie Brexit sa fie finalizata inainte de alegeri

Boris Johnson, candidatul favorit pentru preluarea functiei de prim-ministru al Marii Britanii, a declarat miercuri sa doreste ca perioada de tranzitie Brexit sa fie finalizata inainte de viitoarele alegeri, programate pentru anul 2022, relateaza Reuters.

Boris Johnson doboara recordul de donatii primite de politicieni britanici

Boris Johnson a depasit recordul pentru cei mai multi bani adunati de un politician in tentativa de .

THE TIMES: Boris Johnson pregateste organizarea unor alegeri nationale in Marea Britanie

Echipa lui Boris Johnson, fostul ministru britanic de Externe si favorit sa devina noul premier britanic, doreste sa organizeze alegeri nationale in vara lui 2020 si a inceput deja sa stranga fonduri pentru a angaja mai multe persoane pentru a pregati Partidul Conservator in vederea scrutinului, a informat The Times, conform Reuters.

Minuni, singularitati sociologice si distrugerea adversarului: sanse minime pentru realegerea lui Donald Trump

Una dintre marile teme de dezbatere la nivelul evolutiilor relatiilor internationale globale se refera la perspectiva realegerii lui Donald Trump pentru al doilea mandat in luna noiembrie a anului 2020. Am trecut in revista atat sondajele de opinie de ultima ora, cat si evaluarile la zi ale tuturor analistilor, demografilor, istoricilor si statisticienilor americani pentru a vedea argumentele pentru si contra realegerii lui Donald Trump.

Donald Trump afirma ca SUA a doborat o drona iraniana

Donald Trump a declarat ca SUA a doborat o drona iraniana deasupra stramtorii Ormuz, ceva ce Iranul .

Donald Trump nu a luat inca o decizie privind sanctiunile impotriva Turciei

Presedintele american Donald Trump a declarat joi ca Administratia sa nu a luat momentan o decizie finala privind sanctionarea Turciei pentru achizitionarea de sisteme antiracheta S-400 din Rusia, scrie Mediafax, citand Reuters.

VIDEO Donald Trump spune ca o nava americana a distrus o drona iraniana in Stramtoarea Ormuz

Presedintele american Donald Trump a transmis joi ca o ambarcatiune a Marinei SUA a distrus o drona iraniana care ameninta nava americana in Stramtoarea Ormuz.

Donald Trump asigura ca SUA nu au in vedere sanctiuni impotriva Turciei, apoi se razgandeste

Presedintele american Donald Trump a declarat joi ca Statele Unite nu au in vedere sanctiuni impotriva Turciei, dupa ce aceasta tara a achizitionat sisteme rusesti de aparare antiaeriana S-400. La scurt timp, Trump s-a contrazis, relateaza Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )